Избор между 42 и 47-инчов телевизор
  Здравейте, имам въпрос относно покупката ми на телевизор. Спрял съм се на 2 модела до 1000лв. Единият е това LG, което има Smart, WiFi, 3D но е по-малък: http://www.technomarket.bg/products/...83/lg-42la620s а другият ги няма тези характеристики, но е по-голям и има някакви Digital Crystal Clear и Clear Sound PHILIPS 47PFL3188H (47PFL3188, 47 PFL 3188 H, 47PFL3188H/12)  Та кой от двата бихте ми препоръчали и защо? Струва ли си да се взима 3D на този етап и ще има ли някаква видима разлика в картината между двата, освен в размера? Ако има по-добър вариант от тези двата в сходен ценови диапазон, бихте ли препоръчали?
     Отговор: Избор между 42 и 47-инчов телевизор
  Бягай далеч от Филипс 3-та серия. LG-то е за предпочитане.
  Благодаря, а каква е разликата между Edge Led и Direct Led, защото ми се вижда, че това е единственото нещо, което ги различава? По-евтиния го има за 950 в Техномаркет, а другият е 100лв отгоре, затова питам.
  Зрителния ъгъл при Edge Led е по-голям. Сравни ги на място и си прецени.
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
YaZo0o0o  
 Благодаря, а каква е разликата между Edge Led и Direct Led, защото ми се вижда, че това е единственото нещо, което ги различава? По-евтиния го има за 950 в Техномаркет, а другият е 100лв отгоре, затова питам.

Тук е описана разликата, даже има и картинки ------->  LED TV Reviews – Best LED TVs by Samsung, LG, etc.