Отговор: Помощ за избор на тв
Надявам се си наясно с 3D технологииите в двата модела...
Samsung UE-46F6500 има следните плюсове
+ по добър алгоритъм за интерполиране на кадри(липсва ефекта на сапунената опера)
+ малко по-добър контраст
- леко замазани детайли заради приложената PSA технология
- по-малки зрителни ъгли
LG 50LA660
+ по големият зрителен ъгъл
+ по големият диагонал
+ добра обработка на SD сигтал(ъпскелинг)
+ добра фабрична настройка на сивата гама
- има само меджик дистанционно в комплекта
- по малкият диагонал
- псевдо локал дайминг
- липсва ефективен антиотразяващ филтър
- нееднородност на екрана плюс често срещан DSE ефект
Желателно е да ползваш кабел.
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8/51942-lg-lcd-oled-tv-faq-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-6-a.html#post656905
Благодаря по отговора се вижда че, ЛГ-ито има повече плюсове.Ако има някой колега който, се занимава със сателитна телевизия ще съм му благодарен да сподели как се държи на Дамир плъгина с 3Д субтитрите.По-принцип се бях навил за Самсунга но и в Техномаркет и Технополис проверих и на двете мостри матрицата излезе Mstar поне според версията на софтуера.
Е толкова плюсове и минуси съм се сетил за момента в който съм писал, но има още...
Mstar е процесора! Все пак гледаш фирмуер.
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
Е толкова плюсове и минуси съм се сетил за момента в който съм писал, но има още...
Mstar е процесора! Все пак гледаш фирмуер.
Демек не мога да му сложа оскам
Има някакви тестови , но са само за ES7xxx/8xxx (FW T-ECPDEUC/T-ECPDAAC) и F7xxx/8xxx (FW T-FXPDEUC) модели - за други малко вероятно .