Помощ за избор на 3D телевизор
Здравейте, не съм запознат добре с новите плазмени телевизори за това пиша тук!
Използвам цифрова телевизия на Близу. Телевизора ще се ползва за гледане на телевизия и 3D филми и донякъде интернет.
Разполагам с 1200лв. Отворен съм към предложения.
За сега съм се спрял на тези три модела, но разбрах че няма много добри отзиви относно LG и по конкретно проблемите с DSE.
PHILIPS 47PFL4398 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria , LG 42LB700V :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria, http://www.technomarket.bg/products/...lips-42pfh6309
Отговор: Помощ за избор на 3D телевизор
Тези телевизори не са плазмени а са LED LCD.
Без да съм ги гледал най хубавия е 100на100 LG-то, magic remote и webos и прекрасна картина.
LG-то и се продава в момента в пакет с подаръци : тонколони и външен хард диск.
Първия е 47' а другите са 42'. Не съм виждал първия но според мен е някакво куче което техномаркет се опитва да пробута с промоция, може би стар модел. има го само в сайтове от по-нискостандартни страни - малта полша българия и т.н.
Взимай LG-то но задължително с подаръците, незнам дали не са само за покупки онлайн, ако е така купувай го онлайн.
Цитат:
Първоначално публикувано от
jujo_si
Тези телевизори не са плазмени а са LED LCD.
Без да съм ги гледал най хубавия е 100на100 LG-то, magic remote и webos и прекрасна картина.
LG-то и се продава в момента в пакет с подаръци : тонколони и външен хард диск.
Първия е 47' а другите са 42'. Не съм виждал първия но според мен е някакво куче което техномаркет се опитва да пробута с промоция, може би стар модел. има го само в сайтове от по-нискостандартни страни - малта полша българия и т.н.
Взимай LG-то но задължително с подаръците, незнам дали не са само за покупки онлайн, ако е така купувай го онлайн.
Освен magic remote-а, soundbar-а и hard disk-a какви са предимствата на LG-то спрямо Philips-a?
Цитат:
Първоначално публикувано от
mironcho
Освен magic remote-а, soundbar-а и hard disk-a какви са предимствата на LG-то спрямо Philips-a?
Дори само тия предимства са вече огромна разлика
Плюс:
Чисто нов модел поддържащ всичко
По-хубава картина (трябва да се убедиш сам в магазина)
Webos - новата операционна система на LG която е лесна и интуитивна особено като се ползва magic remote
Филипса който е 47 инча го изхвърлям директно това е някъв стар модел
Другия Филипс 42' може и да е хубав, но LGто е по-хубаво