Поблем със смарт на 32F4500
Здравейте!Днес инсталирах приложение за управляване на телевизора от таблета.Всичко беше наред,докато не влязох в "смарт-а".Картината става на малко прозорче и до там-никакви приложения,телевизорът забива и не работи дори дистанционното(по-точно работи само бутона за вкл/изкл.)От тогава насам не мога да вляза в смарт функциите!Единственото което пробвах е да го изключа от контакта,ефект няма!якой имал ли е подобен проблем?
Отговор: Поблем със смарт на 32F4500
Не разбрах каква е връзката на проблема с приложението на таблета?
Провери си интернет връзката.
Проблема е в това,че след отваряне на смарт от таблета,телевизорът заби.След това забива дори и след пускане на смарт от дистанционното.Не знам дали е случайност,че пробвах с таблета но...факт.Нямам проблем с интернета.
Я му дай връщане на заводските настройки, а после автоматично да си намери кабелната мрежа. Изключи таблета.
Ще опитам и ще пиша какъв е резултата.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Stoqn Monev
Ще опитам и ще пиша какъв е резултата.
Рестартирай и рутера/модема. Да не би да ползваш лан-суич? Възможен е конфликт по IP.
Писах същата тема вчера, нямам отговор и аз тук, но драснах и до самсунг и ми отговориха следното:
"Благодарим Ви, че се свързахте със Самсунг и проявения интерес към нашите продукти.Имаме удоволствието да Ви предоставим необходимия отговор :
Запознати сме с Вашето затруднение, за което се извиняваме!
В момента се работи на централният сървър на Самсунг и поради тази причина не успявате да използвате Smart Hub на телевизора.
Последната информация, която сме получили е, че тази седмица трябва да се приключи процедурата за профилактика.
Благодарим Ви за оказаното съдействие и търпение!"
Цитат:
Unbeliever
Писах същата тема вчера, нямам отговор и аз тук, но драснах и до самсунг и ми отговориха следното:
"Благодарим Ви, че се свързахте със Самсунг и проявения интерес към нашите продукти.Имаме удоволствието да Ви предоставим необходимия отговор : Запознати сме с Вашето затруднение, за което се извиняваме!
В момента се работи на централният сървър на Самсунг и поради тази причина не успявате да използвате Smart Hub на телевизора.
Последната информация, която сме получили е, че тази седмица трябва да се приключи процедурата за профилактика.
Благодарим Ви за оказаното съдействие и търпение!"
Благодаря!Ще изчакам и ако не се оправи-заводските настройки!Вашият телевизор забива ли следг опита да се, влфезе в смарт-а?
Вижте последните постове в темата за Самсунг!
Цитат:
hristoslav2
Вижте последните постове в темата за Самсунг!
Проблема е решен,БЛАГОДАРЯ!