Отговор: Избор на ТВ за моето PS3
Труден избор...с малък бюджет искаш много.
SAMSUNG UE-40H5030
PANASONIC TX-32AS500E
LG 32LB561V / LB570V
TOSHIBA 32L3433DG
Определено SAMSUNG-а ми допада най-много
1. Голям екран
2. Качествена картина и дизайн (имах възможност да го видя на живо)
3. Full HD
4. Цена към момента е намален на 650 лв
- - - - - - - - - -
Добро утроо колеги!!! Я докато си пиете кафето някой да даде мнение за това предложение в "Техномаркет"
http://www.technomarket.bg/products/...lips-40pfh4009
- - - - - - - - - -
Здравейте банда, значи FINLUX, NEO и братовчет му GEO отпадат напълно като ще си давам парите по добре да е за качествен телевизор, сега да уточня едно две нещица:
1. Стаята е със големина 3 x 3.5 метра мисля че 32 до 40 инча е оптималния размер за подобно помещение!
2. Това на което ще заложа е КАЧЕСТВОТО на картината а не СМАРТ или 3D
3. Колебая се общо взето между няколко варианта...
"SONY" модели 32R410, 32R420 и 32R421 на цени около 530 лв
"SAMSUNG" UE-32H5030 на цена от 500 лв "SAMSUNG" UE-40H5030 650 лв
"PHILIPS" 40PFH4009 на цена от 600 лв
LG 32LB5800 дали не е добър вариянт,защото и аз си търся същото като теб.Този модел го има в някой интернет магазини на промо за 600лв.
Съвет от мен - вземи колкото можеш по-голям ТВ (нищо под 40"-42"). Аз имам 42" и като го взехме за стая като Вашата всички викаха че е прекалено голям...след две седмици искахме още по-голям!
За пс3 може да е зарибено да цъкаш на 3д ... ако си заинтересован може да метнеш едно око и на dualplay функцията от lg.
И последно телевизор не се купува всеки ден, това е инвестиция за поне 4-5 години(поне при мен- не държа да имам последната екстра на пазара) , ако имаш възможност вдигни бюджета до 1000-1200лв., за да избегнеш догодина покупка на още един
Ама за dualplay-а на LG-то си трябват други очила, тия които са за 3D-то не стават... А цената последно като проверих беше доста висока.
Цитат:
Първоначално публикувано от
just_a_fil
...
За какво ще го използвам
1. Гледане на Цифрова Телевизия
2. Игри Sony PS3
3. Гледане на филми от компютъра
Ако ще играеш игри на конзола трябва да провериш какъв е input lag-а на телевизора.
Панасониците са традиционно с висок input lag и не са подходящи да се ползват за игри, преди съм виждал ревюта на модели с парамтери от 40 до 60 милисекунди.
Последните 2 години моделите на Сони са с отличен input lag.
Бях чел преди, че около 30 милисекунди е добре.
Ето едно примерно ревю : Sony R420B Review (KDL32R420B)
Сега проверих че модела на панасоник от по-горните постове е ок : 33ms
http://www.trustedreviews.com/panaso...lusions-page-3
Позабравена от мен ТЕМА... но по-добре късно от колкото никога. От всички коментирани телевизори накрая си взех едно LG 32LB561V на цена 250 лв(втора употреба) като цяло съм изключително доволен от картината, дизайна и т.н. До ден днешен работи отлично....