Избор на евтин тв до 500лв
Искам да взема на баба ми един нов телевизор за коледа. Гледам че за тези пари има 40-ка Neo/Finlux, но нямам никакви наблюдения върху тях, то е ясно че няма какво да се очаква ама при положение че ще се гледа от възрастен човек има ли смисъл да търся някоя читава 32-ка ?
Отговор: Избор на евтин тв до 500лв
Е, зависи..., но предполагам, че жената повече ще се зарадва на по-голям телевизор:)
По-добър и скъп вариант е Самсунг H5030...32" e 500, 40" е 650лв.
Да, и аз така смятам затова мисля че 40-ката е по-добрия избор в случая при положение че е с 21 CRT . Въпроса ми повече е насочен към горепосочените марки, как се представят, имат ли проблеми, защото ако са проблемни по-добре 32-ка .
Хм, въпросът е по-скоро риторичен:)
Така и така си решил да я зарадваш, дай още 150 лв. и вземи Самсунга:) Пък и до Коледа има време, може да издебнеш нещо на по-добра цена:)
Има време. В интерес на истината ще пазарувам два телевизора един за баба ми и един за дядо ми и исках да са еднакви на един 150лв отгоре някакси ок, но втория идва повечко. Може пък и да излезе някоя интересна прИмоция до тогава.
Браво, страхотен внук си!:Drinks: Ще излезе нещо, може би и черен петък...или пък вземи от един модел на бабата по-малък за сериали, пък на дядото по-голям за спорт:wink:
В Техномаркет пуснаха BlackFriday и има доооооста добри предложения
п.п. сега се колебая между
Samsung H5030 /
Sony R470/471 /
Phillips PFL3008H ( и разни подобни от трета серия) /
LG LN5400/ LN570s
Toshiba L5335
- - - - - - - - - -
В крайна сметка поръчах един Samsung 48H5030 и 40H5030 от техномаркет към 13:00 понеже едва тогава ми даде да си направя поръчката, надявам се всичко да е наред.
Тошибата L5 също е добро предложение.