-
избор на тв
Здравейте
Искам да попитам какъв телевизор да си взема трябва да е 47-53 инча с цена до 1600 лева led smart tv. Също така, има ли възможност да гледам тв без приемник, понеже искам да сложа телевизора на стената и не искам приемника да се гледа и ако може на коя телевизия трябва да съм. също така, гледам интернет доставчик нет сърф предлага телевизия iptv - какво ще рече това?
-
Отговор: избор на тв
Здрасти!
Толкова много ли бързаш, че даже и нямаш време да си оправиш темата да се чете по-прегледно :)
Другото, което е как да ти се предложи телевизия като даже не си написал от къде си?
Теми за Led-Smart телевизори има предостатъчно, а и според мен е по-важно да влезеш във всяка една тема и да прочетеш плюсовете и минусите в първите 3-4 поста за всяка марка.Христослав ненапразно ги е написал темите и няма да е лошо да отделяме малко време над труда му и да се информираме, и чак след това да питаме.Не се сърди, но с така написаната ти тема едва ли някой ще се наеме да ти отговори.
Един съвет:
Не бързай с покупката, а прочети важните теми за всяка една марка и си реши сам за себе си... ти ще си този, който ще си гледаш живот и здраве телевизора.
-
ок аз съм от благоевград харесал съм си samsung 50h6400/samsung 48h6400 но в нета видях че има проблеми звука и устните се разминават след това се спрях на lg 47lb730v но прочетох темата по долу че има проблеми и с него.а й въпроса с приемника ми остава как да гледам тв без приемник каква е тая работа с iptv телевизията от нет сърф.
-
За IPTV се ползва външен приемник свързан с нета, а ако искаш да не ползваш такъв, трябва да търсиш оператор на кабелна телевизия DVB-C. Допълнително си купуваш от него модул и карта за кодираните програми.
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...%B8%D1%8F.html
SAMSUNG-UE-50H6400
PANASONIC-TX-50AS650E
PANASONIC-TX-47AS750E
LG-47LB730V
-
за да гледам телевизия на булсат без приемник dvb-c или dvb-s ми трябва? също така някой знае ли дали проблема с видео синхронизацията на SAMSUNG-UE-50H6400 е оправен
-
Няма как да гледащ Булсат без техен приемник.