Избор на телевизор Sony 50" 3D Smart LED-TV KDL-50W805BBN или Samsung 48" 3D Smart LED-TV UE48H6415XXE
Здравейте, бихте ли ми помогнали и на мен в избора на телевизор ще се купува от Норвегия и двата са на цена 1200 лева по коледа.Ще се използва за гледане на Булсат и филми от торентите и някои 3Д имам сървър Nas4free настолен с ASUS GTX580 384bit.Самсунга 6 серия гледам е много срещан на последък а не знам Сони дали е по добро вие ще кажете.Благодаря ви и весело изкарване на празниците.
Отговор: Избор на телевизор Sony 50" 3D Smart LED-TV KDL-50W805BBN или Samsung 48" 3D Smart LED-TV UE48H6415XXE
Аха..падаш си по беличкото :)
http://www.samsung.com/no/consumer/t...UE48H6415SUXXE
чудно ми е какво допълнение означава последната цифра 5 в модулният суфикс...и мисля че го открих - опция за някои ТВ услуги
HbbTV (Bare DK, FI, NO)
учудих се, че в Норвегия не се предлага цялата серия W8, но какво да се прави....маркетолози.
Kjøp W8 – LED-TV på 126*cm*/ 50*tommer med Full HD og se priser | Sony Norge
Вземи първият
Отговор: Избор на телевизор Sony 50" 3D Smart LED-TV KDL-50W805BBN или Samsung 48" 3D Smart LED-TV UE48H6415XXE
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
Аха..падаш си по беличкото :)
Samsung, TV, Smart TV, LED TV, UHD TV, LCD TV, Samsung.NO
чудно ми е какво допълнение означава последната цифра 5 в модулният суфикс...и мисля че го открих - опция за някои ТВ услуги
HbbTV (Bare DK, FI, NO)
учудих се, че в Норвегия не се предлага цялата серия W8, но какво да се прави....маркетолози.
Kjøp W8 – LED-TV på 126*cm*/ 50*tommer med Full HD og se priser | Sony Norge
Вземи първият
Много благодаря за препоръката значи да взема Самсунга .Нищо друго не мога да избера от трите им магазина
Sony 50 3D Smart LED-TV KDL-50W805BBN - TV - Elkj
Samsung 48 3D Smart LED-TV UE48H6415XXE - TV - Lefdal
и третия Alltid lave priser. Er noen billigere, senker vi prisen. - expert
на цена 6 000 крони 1 200 лева.Панасоник са малко по скъпи тук .
Не знам дали ще прозвучи тъпо но ,,вземи първия,, значи Сони от заглавието на темата или от първия от пост 2 Самсунг.
трябва ми бърз отговор защото платих Самсунга и да знам дали да го връщам.Благодаря.
Да - Самсунга.
Мда избора не е голям. JVC, Thomson, Pioneer - не се продават у нас и нямам никакви наблюдения.
TV - Elkj
TV - Se v
Много благодаря за препоръката преди 5 мин платих и Сони-то и сега ще се обадя да го откажа.Извинявам се за объркването и благодаря още веднъж за вниманието Ви.
Няма за какво :Drinks:
P.S.
Забелезях нещо интересно. Допълнително означение в моделите на LG(букви AEN за които не знаех)
LG 55LB630VAEN
http://www.expert.no/tv/lg-55lb630va...ed-tv/p/13684/
Ако не те затруднява, попитай в някои магазин какво означават и пиши.