Резултати от 1 до 11 от общо 11

Моля за съвети - телевизор 47-49" , пасивно 3D, SMART, макс.1200 лв

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2012

Моля за съвети - телевизор 47-49" , пасивно 3D, SMART, макс.1200 лв

Здравейте,
    моля за вашите съвети за модели като описаното в заглавието на темата!
    Ще се ползва основно като ТВ на оператор Coolbox Пловдив, по-малко за филми (че няма много свободно време ) вкл. 3D, чат-пат и нещо от smart функциите. Предпочитам да мога да прехвърлям показваното на телефона към екрана на тв.

Гледах тези модели
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...7AS650E-3D-LED
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...PFS6909-3D-LED

не намирам особена разлика, но не съм в час с актуалните постижения на тв-техниката, в момента гледам един 21" Самсунг от преди 10-тина години.

Моля за препоръки, съвети и разбира се - и за други предложения!

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: Моля за съвети - телевизор 47-49" , пасивно 3D, SMART, макс.1200 лв

Взимай Панасоник-а

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Панасоника

5. Тук е от
    Sep 2012

Благодаря за съветите!
    А от ~3 метра SD каналите ще се гледат ли добре на тези 47" ?

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Задоволително

7. Тук е от
    Sep 2012

Задоволително нещо не ме устройва, все пак това се гледа поне 50% от времето.
    Дали е по-добре тогава да взема нещо 42" за тези пари, вчера ходих пак да ги гледам и мернах едно Сони http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-42W829-3D-LED - много ми хареса картината и е с външно захранване.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Като купуваш съвременен телевизор, трябва да му пуснеш и съвременен сигнал. А, СД определено не е. По-добре си гледай кинескопа. Има оператори, предлагащи прилично количество HD съдържание. Отделно са филмите от плеър.

10. Тук е от
    Sep 2012

Да, освен оператора може да взема да си сменя и жилището, че ми е голям тв.
    Така, искам да си избера тв според съществуващите условия (описъл съм ги кратко, но ясно в началото), а не наобратно .
    И преди 10 г. имаше LCD телевизори, "кинескопа" ми е точно от първите такива. И HD плейър си имам, ама не мога да отпиша SD каналите.
    Благодаря за мнението ти pilot, но не дава отговори на въпросите ми, а наистина се нуждая от помощта на форума.

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Да кажем тогава ,че основните канали и повечето им предавания се гледат съвсем нормално на 50" тв от 3 м . Има си телевизии и различни материали/предавания , при които нищо не може да помогне - просто такова е качеството им . За мен това ,което гледам по основните канали (ако нямат ХД версии) си е напълно задоволително - някои от по-новите им придавания и сериали са даже с отлично качество . Аз не бих се съобразявал с качеството на нашите канали при условие ,че филмите си ги гледам с отлично 1080р , а спорта обикновено вече рядко не е по ХД канал ...
    Този пост е редактиран от svetlio1; 10-01-15 в 12:40.

12. Тук е от
    Sep 2012

Е, който давал акъл - давал, благодаря на всички .
    Сега е мой ред за впечатления - в крайна сметка днес взех http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...7AS650E-3D-LED
    Засега мога да споделя причините за този избор - бях решил да избирам основно между него и http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-42W829-3D-LED, нищо че е 42", ама нали Сони - марка, често хвалена като с най-добра картина и т.н., пък и имах съмнения за размера 47" дали няма да е много.
    Бях си записал от кабелната разни канали - няколко HD, няколко SD - с видимо добра картина и такива с по-замазана; няколко 3D теста и един 3D филм със субтитри; два теста https://yadi.sk/d/0ZBHvdIi2_8Z0 и онзи с японката.
    1. Записите от моята кабеларка: всички HD - перфектно (то се и очакваше), SD - тези по-замазаните не ставаха, другите с нормалното качество на досегашния тв - силно задоволително, с една идея под нормално. Демек ставаше размера 47".
    2. Тестовете - този на Филипс - без никакви проблеми; на японката малко се усъмних, ама леко. Пуснахме ги на Сонито - японката може би леееко по-добре, ... и ужас - Сонито тотално се издъни на другия тест. Чак консултантите не повярваха, почнаха едни настройки ... След 10-15 минути -резултат никакъв, същия резил. Така че Сонито го зачеркнах.
    3. 3D - имах тестове на:
    - LG - супер беше, самия тест беше много добре направен и показа вероятно почти всички възможности на тв, разните летящи неща ми минаваха край ушите чак зад мен - това на около 1,5 м от тв, толкова беше разстоянието между щандовете и то под малко ъгъл.
    - Сони - скучна работа с едни футболисти нещо
    - Панасоник - може да е странно, но изобщо не го разпозна като 3D
    - филма - също добре, субтитрите само са 2D, не знам дали може да е другояче.
    4. Имах и един филм със субтитри, там никаква възможност за настройки, ама това си го знаех.
    5. Заключение и решение - взима се , пък и разсрочено за 6 мес. без оскъпяване, и 5 г. гаранция.
    Така че - доволен, че "мъките" с избора приключиха, по най-добрия за мен начин (остава само като се прибере жената да съм го понагласил, та да я грабне, че тоя размер тя казваше за какво ни е толкова голям, какво и кога толкова ще гледаме и т.н.)
    Засега толкова, надявам се скромния ми опит да е полезен за някой.
    Този пост е редактиран от spasv; 10-01-15 в 15:35.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Честито и да го полеете с жената...а ако се е вкиснала със съседката

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 5
    Последно: 27-12-14, 13:00
  2. Отговори: 5
    Последно: 04-07-14, 20:17
  3. Отговори: 1
    Последно: 28-05-14, 18:42
  4. Моля препоръчайте ми LED 40-42" за около 1000-1200 лв.
    От mbialkov във форум Телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 11-05-12, 23:00
  5. Последни съвети за избор на телевизор 40"-46"
    От PooLoVe във форум Телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 02-10-10, 19:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе