Страница 609 от 609 ПърваПърва ... 559599607608609
Резултати от 9,121 до 9,132 от общо 9132
Like Tree2322Одобрявам

Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: Мнения и Избор на телевизор (инфо в първите постове)

2.  

3. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията

Този Hisense не става. Мисля че Frost имаше взимане даване с един от тази серия и не бе хич доволен а другия TCL.. не е наличен... а той реално е същия телевизор който аз поствах но под друго име.

4. Member Аватара на Dedo1975
    Тук е от
    Feb 2019

Търсим най-евтиното. Не гоним качество, тъй като той като телевизор няма да се ползва изобщо. Ще бъде само монитор, който да се върже към пулта на DJ-я на караокето и това ще единият екран на който да вървят клиповете и текста на песните. Плюс това той няма да е главен, тъй като в залата има над 100 инча екран с проектор и един LG 86 UQ 90003LA, които са основни.
    За сега "фаворит" е TCL 58p635 от Емаг за 771лв. Май по-евтино няма:
    https://www.emag.bg/televizor-tcl-le...pd/D8TW4LMBM/?
    AntrAcsA одобрява това.

5. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Дам, по евтино няма , и щом цената е определяща взимай смело

6. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Здравейте,правих ремонт в къщи и увеличих мястото за телевизора-мога да сменя вече старата 46-ца с 75-ца.Та в тази връзка е и питането ми.Стаята е изложение изток-юг с много прозорци,разтоянието от дивана е 3.80м.
    нсочил съм се към това
    https://www.technopolis.bg/bg/Televi...D-QLED/p/11061
    в комбинация с това
    https://www.technopolis.bg/bg/Soundb...-S800D/p/11184
    ще се радвам да чуя какво мислите и някакви предложения за размисъл
    Този пост е редактиран от miroleskov; 09-09-24 в 00:13.

7. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Цитат Първоначално публикувано от miroleskov Виж публикацията
    Здравейте,правих ремонт в къщи и увеличих мястото за телевизора-мога да сменя вече старата 46-ца с 75-ца.Та в тази връзка е и питането ми.Стаята е изложение изток-юг с много прозорци,разтоянието от дивана е 3.80м.
    нсочил съм се към това
    https://www.technopolis.bg/bg/Televi...D-QLED/p/11061
    в комбинация с това
    https://www.technopolis.bg/bg/Soundb...-S800D/p/11184
    ще се радвам да чуя какво мислите и някакви предложения за размисъл

Здравей, първо честито с ремонта, и аз минах през нещо подобно през последните месеци и знам за какво говориш, иначе защо си избрал този QN85D ? Предпочиташ Самсунг ли ?

Не казвам че е лош телевизор, просто мисля че цената му е лоша .

Аз лично намирам далеч по добри телевизори от 2024-та на значително по ниска цена, да не говорим че има и от 2023-та които пък са на още по ниска цена вече.

Примерно в Технополис имат най новия Hisense 75U8NQ 2899 лв (ако успееш да се докопаш до един де), който е чудовищен от към производителност телевизор:

Samsung QN85D/QN85DD QLED vs Hisense 75U8N Side-by-Side TV Comparison - RTINGS.com

В еМАГ може да вземеш най новия TCL C765 75" за цена под 2799 лв, но тъй като е МНОГО нов, буквално на седмица, две, нямаме много преки отзиви за него, но на хартия изглежда страхотно, 2400+ нита яркост, 1240 зони за локално затъмнение и т.н. , за сравнение QN85D а с 900-1000 нита максимална яркост, и около от 160 до 300 зони не намирам точна цифра за сега, а Hisense U8N вече е и изцяло друга вселена с 3000+ нита и 2000 зони. Давам яркоста и зоните като параметър за сравнение защото е най лесно горе долу да се прецени производителността на един телевизор, без да навлизам в повече подробности а .. подробности има.. но, ще стане дълга и широка.
    Този пост е редактиран от AntrAcsA; 09-09-24 в 05:59.
    miroleskov одобрява това.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от AntrAcsA Виж публикацията
    Здравей, първо честито с ремонта, и аз минах през нещо подобно през последните месеци и знам за какво говориш, иначе защо си избрал този QN85D ? Предпочиташ Самсунг ли ?

Не казвам че е лош телевизор, просто мисля че цената му е лоша .

Аз лично намирам далеч по добри телевизори от 2024-та на значително по ниска цена, да не говорим че има и от 2023-та които пък са на още по ниска цена вече.

Примерно в Технополис имат най новия Hisense 75U8NQ 2899 лв (ако успееш да се докопаш до един де), който е чудовищен от към производителност телевизор:

Samsung QN85D/QN85DD QLED vs Hisense 75U8N Side-by-Side TV Comparison - RTINGS.com

В еМАГ може да вземеш най новия TCL C765 75" за цена под 2799 лв, но тъй като е МНОГО нов, буквално на седмица, две, нямаме много преки отзиви за него, но на хартия изглежда страхотно, 2400+ нита яркост, 1240 зони за локално затъмнение и т.н. , за сравнение QN85D а с 900-1000 нита максимална яркост, и около от 160 до 300 зони не намирам точна цифра за сега, а Hisense U8N вече е и изцяло друга вселена с 3000+ нита и 2000 зони. Давам яркоста и зоните като параметър за сравнение защото е най лесно горе долу да се прецени производителността на един телевизор, без да навлизам в повече подробности а .. подробности има.. но, ще стане дълга и широка.
    честно казано,не съм купувал телевизор от 2011 и не следя нищо през годините.Тогава питах и четох тук и взех един от препоръчаните за тогава модели на Самсунг,който си работи прекрасно и до ден днешен.Даже не съм погледнал гореспоменатите марки,но не съм и предполагал,че се справят толкова добре и заслужават внимание.А как са със сервизите и другото как са със софтуера.Това TLC мернах,че е андроид,а аз изполвам IOS,това дали ще е някакъв проблем евентуално?

10. tek
    tek е офлайн
    Senior Member Аватара на tek
    Тук е от
    Jan 2019
    Живее в
    Пазарджик

Горния саундбар, не си заслужава цената.Щом гледаш Самсунг, бар, гледай да е от Q-серията.
    https://www.technopolis.bg/bg/Soundb...-Q700D/p/11145
    Това е горе долу в бюджета от по-горе:
    D-то означава,че е модел от 2024.
    TCL, също имат бюджетни саундбарове, ако ще се комбинира със модел ТВ от марката.

Относно телевизорите, поразгледай по високите класове на миналогодишните флагмани, но с по малък диагонал, примерно:
    https://www.technopolis.bg/bg/Televi...D-QLED/p/10164
    Този пост е редактиран от tek; 09-09-24 в 12:50.

11. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

честно казано,не съм купувал телевизор от 2011 и не следя нищо през годините.Тогава питах и четох тук и взех един от препоръчаните за тогава модели на Самсунг,който си работи прекрасно и до ден днешен.Даже не съм погледнал гореспоменатите марки,но не съм и предполагал,че се справят толкова добре и заслужават внимание.А как са със сервизите и другото как са със софтуера.Това TLC мернах,че е андроид,а аз изполвам IOS,това дали ще е някакъв проблем евентуално?
    Да, китайските марки като TCL и Hisense през последните години, за да вземат от пазарния дял на 3-те големи като Самсунг, ЛГ и Сони, предлагат телевизори с по високи параметри на по достъпни цени, това им бе основната стратегия и честно казано за последните 2 години явно работи . Да, по презумпция вярваме че Самсунг, ЛГ и Сони ползват МОЖЕ БИ по качествени материали и SoC-и за да оправдаят цената си, може би по добра гаранционна и след гаранционна поддръжка но това е супер относително и трудно за доказване. За проблеми с IOS не съм чувал но не мога и да ти гарантирам че липсват такива, ако някой друг знае повече по въпроса, нека помогне.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от tek Виж публикацията
    Горния саундбар, не си заслужава цената.Щом гледаш Самсунг, бар, гледай да е от Q-серията.
    https://www.technopolis.bg/bg/Soundb...-Q700D/p/11145
    Това е горе долу в бюджета от по-горе:
    D-то означава,че е модел от 2024.
    TCL, също имат бюджетни саундбарове, ако ще се комбинира със модел ТВ от марката.

Относно телевизорите, поразгледай по високите класове на миналогодишните флагмани, но с по малък диагонал, примерно:
    https://www.technopolis.bg/bg/Televi...D-QLED/p/10164

За почти 4 м разстояние мисля че 65" ще му малее.

- - - - - - - - - -

Телевизор SAMSUNG QE-75QN90C 4K Ultra HD QLED SMART TV, TIZEN, 75.0 ", 189.0 см (technopolis.bg) е 2023-та но е значително по добър от QN85D макар и да е на същата цена, но да, пак си е 3500 лв.
    CubanLinx одобрява това.

12. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Не виждам какъв проблем може да има с Android и iOS. Всичко върви перфектно през AirPlay. Точно Android е най-добре оптимизиран за синхронизация с iOS. Относно диагонала на дисплея, за 4 метра по принцип трябва 85"+ но там и парите вече са други.
    AntrAcsA одобрява това.

13. Member Аватара на coverstar
    Тук е от
    Dec 2017

Какъвто и телевизор да купите, японец, кореец или китаец -можете да бъдете почти напълно сигурен,че той няма да издържи безаварийно ползване от 13 години.... Така че-късмет![emoji6]

Изпратено от моят RMX3472 с помощта на Tapatalk

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Block TV на Vestel,
    https://www.techradar.com/television...-whole-new-set
    турците копират концепцията за Smart Evolution Kit на Samsung отпреди 11 години...
    AntrAcsA одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 609 от 609 ПърваПърва ... 559599607608609

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 18:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 21:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 18:57
  4. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 14:57
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 15:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе