Колко дистанционни има 47LA690S
Здравейте, днес купих за един приятел 47LB730V и имаше в комплекта две дистанционни, магическо и обикновено. Аз купих моя миналата година, 47LA690S , по време на черния петък. Беше последна бройка и ми го свалиха от стената. Имаше само едно дистанционно, магическото, нямаше друго. Въпроса ми е към някои от собствениците на LA690S или 47LA691S когато са го купували имаше ли и обикновено дистанционно? Ако е нямало, ако някои си е купил да сподели откъде и за колко пари? Поздрави и лека вечер.
Отговор: Колко дистанционни има 47LA690S
Цитат:
От LA640 нагоре няма конвенционално дистанционно в комплекта - само меджик!! Стандартното дистанционно с много бутони наистина ще ви липсва. Само за пример с меджика се борави доста по-бавно. За да паузнете филм например, трябва да разклатите дистанционното, после да цъкнете QUICK MENU, да преместите пойнтъра на копчето пауза и да цъкнете със скрола... Както сами се сещате това може да стане и с едно просто натискане на копчето PAUSE.
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post623575
Благодаря и аз така си помислих, дано са паднали цените на обикновените, ще си купя едно точно заради паузата и плея като гледам филми.
Имам LA660S, само с magic дистанционното е... За паузата не ми е проблем, след като се разклати дистанционното в средата на екрана се появява голям бутон за пауза, за Play е същото.
Има само едно .2014 моделите са с две
Благодаря, ще си търся някакво универсално, или за модела ако има.
С приложението на мобилния не става ли?
Не е същото като с дистанционно, иска ми се да натисна едно копче и готово,а тука трябва да отключа телефона и т.н. , не е болка за умиране ама мерак с пари се гаси.