Филипс 8109 - каква телевизия?
Здравейте колеги,
въпросния телевизор пътува за Русе обаче следващата стъпка която ме чака, е изборът на тип телевизия. Жилището в момента се прави и обзавежда, така че имам възможност да направя необходимото за да се получи желаният ефект. А той е един естетичен монтаж.
- Има заложени изходи за телевизия и интернет по проект.
- Филипса искам да го сложа на стената. Стойките на които съм се спрял са:
Vogel's WALL W52070 (WALL-W52070)
Vogel's M42040 (M 42040, M-42040)
- Какъв тип телевизия и провайдър трябва да избера? При положение, че не желая да висят никакви кабели от и към телевизора. Съответно някакви съвети и препоръки за монтаж, ще ми бъдат полезни.
Имам желание за интерактивна телевизия от Мтел, но как ще стане врътката с чистия монтаж и без висящи кабели? С този сетбокс... Жилищната инсталация и изходите за телевизия и интернет съвместими ли са със файбър нета и тв на Мтел? Не искам да дупча апартамента и да прекарвам кабели за едната телевизия. Какво представлява така наречения СА модул?
Пълен лаик съм в телекомуникацията и си питам съвсем безсрамно.
Благодаря Ви! :Drinks:
Отговор: Филипс 8109 - каква телевизия?
Ментела като за начало няма СА модул. Отделно,че телевизията откакто купиха Мегалан само я скапват. Едвам дочаках договора да ми изтече с тях и избягах с 200. Минах на Рибаком и се родих. Но и те нямат СА модул
Ментел ги забрави. Те слагат лан кабели и после ако решиш да ги махнеш ще береш ядове. Другите доставчици работят с коаксиални (това е за телевизия, нета си е с лан кабели).
Аз също като колегата чаках да ми изтече договора и запалих с 200. Сега съм на близу с ка модул. Дори и с модул пак ти трябва кабел до ТВ-то. Няма как да стане без кабел. Мисли, как ще си прекарваш кабели навсякъде.
Ако говорим единствено за качество на сигнала, кой доставчик е за препоръчване?
Булсат
Сателитна Мтел
интерактивните на мтел/виваком
или другата възможност специално за мен е регионалния провайдър в лицето на нетуоркс.
Напиши едно бързо ревю за телевизора, като го пуснеш ....
Ще напиша, ще го снимам и монтиран, но това след месец тъй като съм извън България. Във връзка с монтажа искам да ви питам какъв е пълният набор от кабели от който ще имам нужда?
пп. Тв-то ще се слага на стената и смятам предварително да вкопая кабелите в стената така че да излизат директно зад него.
Зависи от теб, за какво точно ще използваш ТВ-то. Като изключим основните кабели един HDMI според мен ще ти е достатъчен.
За домашно кино какъв кабел е нужен?
Някакви пропоръки за марка кабели, нещо качествено имайки предвид че се вкопава в стената.