Избор на 40-42` телевизор
Прочетох повечето теми но не намерих отговор на въпроса ми .
Трябва да избера телевизор , първоначално избора беше за 32` (нисшата в която трябва да влезе е 86см. ) но в последствие реших че по-добре да осигуря място от колкото да се ядосвам след два дни .
Телевизора да е около 40 инча , изискванията са за добра картина (кабелната не е цифрова за сега) , гледане на филми от лаптоп , спорт , смарт -може но не е задължително , с 3D също , да може да се играят и игри от конзола . Като , че ли най-вече държа на качеството на картината и бързината на реакцията . Стаята е светла което също предполагам е някакъв фактор . Сумата да е до 800 лв. като търпи лека корекция.
Благодаря предварително на отзовалите се !
Отговор: Избор на 40-42` телевизор
Сумата , която си отделил ще стигне само за нисък клас ТВ . Вдигни бюджета или изчакай , за да не се ядосваш после на картината или липса на допълнителни функции.
Телевизор не се поставя в ниша. Коя е кабелната, че не е цифрова?
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-P...3D-LED/p/15436
Нишата отпадна а кабелната за момента е аналогова , като ако реша веднага ще стане цифрова . Като характеристики ми хареса Панасоника и днес ще ида до магазина да го видя на живо . Има ли нещо което мога да нося да преценя качеството на картината и къде е компромиса в този модел ? Гледам , че от днес в ТМ са пуснали допълнителни 10% дори и на промоционалните , може и там да изскочи нещо читаво.
- - - - - - - - - -
Обиколих двата в Бургас , в единия отказаха да направят отстъпка от магазинната цена , а в другия беше само мострата . Бях склонен да дам 20-30лв. над цената в интернет за да го взема но не пожелаха . Поръчх го през сайта , като помолих да не е мостра а те обещаха , че няма да е :). Как мога да разбера и има ли някакъв таймер или нещо с което мога да видя колко е вървял ?
Благодаря на hristoslav2 за помоща ! От обиколките по магазините това беше телевизора който ми допадна най-много . От другите картината на едно сони в този ценови клас ми хареса но за тази сума беше без нито една екстра .
Да използвам темата. Препоръчайте ми 42 инчов телевизор за родителите ми, като ще се гледа кабеларка msat.
Ще се ползва с модул conax и предполагам Panasonic отпада заради проблемното epg.