Помощ при избор на 55-60 LED
Здравейте,
В момента имам Филипс 5606 40''.
Смятам да го сменя с нещо по-голямо за към 2.8-3м дистанция за гледане и с гледна точка на бюджета (1500-2000лв). смятам, че съм за около 55-60 инча.
Не ми трябва да е Смарт, нито 3Д, нито 4к, но като гледам без Смарт няма как да мина.
Не ми трябват тези неща тъй като смятам, че няма как да гледам 3Д, камо ли пък 4к...
Основно ми трябва за игри от ПС4, филми по HDMI през PC и гледане на футбол от нашите "HD" телевизии.
Малко ме притеснява това, че моят сегашен ТВ като цяло доста маже при по-динамична картина и колкото и да чета и т.н. се обърквам все повече и повече благодарение разбира се и на многото ми изисквания.
Все пак, ако отделите да драснете по някое предложение ще е супер!
Мерси предварително и наздраве хора!:Drinks:
Отговор: Помощ при избор на 55-60 LED
Много благодаря! Като взема нещо ще пиша :)
Взех http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...3D-LED/p/16065 заради VA най-вече и изглежда супер :)
Благодаря отново колега!
Като цяло можеше да си спестиш някой лев и изчакаш 55W805C (като W807C само че без 3D-то), но все пак си направил правилния избор. Поздравления и със здраве да си го ползваш!
Благодаря колега!
За да има състоятелност на информацията направо ще питам тук -
в Технополис нямаха господата 3Д очила за този ТВ, имате ли представа откъде мога да си взема и дали са еднакви за всички 2015 модели на Сони?
Абе всякаква информация ще ми помогне :)