Евтин и икономичен LCD около 40"
Здравейте, нямам много време да чета, така че се допитвам до вас.
Търся евтин и икономичен телевизор, защото ще работи по цял ден в заведение. За тази цел не е нужно да има екстри, по-скоро да е евтин и да не гори много ток.
До 5-600лв
Около 40"
Може и нещо втора употреба, ако имате конкретни предложения. До към 400лв.
Колкото по-икономически изгодно, толкова по-добре. (Цена/разход на ток)
Благодаря предварително!
Отговор: Евтин и икономичен LCD около 40"
Започва се с диагонал и бюджет...
Аз боцнах едно 32' NEO преди година, преди 6 месеца взех още едно. Скоро май ще бъде и трето. Евтинки,тънка рамка, картината е хубава, не папат много ток - мерих ги - около петдесетина вата, ако не ме лъже паметта. Рано е все още да се изказвам категорично, само споделям впечатление, но като гледах в техното другите евтини бракми, тази марка беше най-малкото зло.
Нещастен собственик съм на скъп за времето си, често забиващ Филипс 8008 със супербавно меню и куп непотребни простотии и твърдя, че с нищо не превъзхожда неотата, напротив даже.
Ей ги, избирай :) https://www.technomarket.bg/browse/1...e%22%3A1%7D%5D
Телевизор LED LG 43LF510V, 43" (109 см), Full HD - 599,99 лв.
Телевизор LED LG 42LF561V, 42" (106 см), Full HD - 674,99 лв.
Тези двата ми допаднаха. Не знам каква е разликата и защо 42" е по-скъп, но първия не го намирам много много из интернет. Дори в сайта на LG го има само в норвежката версия.
Вземи първия и на цената на втория си бодни допълнителни 2 години гаранция и си чук.
Консумацията е свързама с типа дисплеи и с големината. Колкото по-голям, толкова по голяма консумация ще има...