Съвет за избор на телевизор
Здравейте, предстои ми смяна на телевизора и бих желал да се допитам към какъв да се насоча. Ще се гледа главно футбол, тенис и филми, ще бъде закачен на стената като разтоянието от стена до стена е 3,60м. Това значи, че ще се гледа от около 3,2м. Даите мнение за марка, модел, големина и тн. Бюджет около 1900-2000лв.
Отговор: Съвет за избор на телевизор
50" като размер мисля че ще пасва идеално.
С останалата част от парите дори можете да си вземете качествен саундбар, в случай че нямате допълнително озвучение.
LG 50LF652V :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Взимаш една флашка поне 32GB USB 3.0, теглиш от някой торент тракер футболен мач с висока резолюция и колкото може повече GB. Качваш торента на флашката и отиваш да пържиш картината на телевизорите. :BigGrin:gun_bandana::BigGrin
Според вас philips 50pfh6550 или sony 50w809c...
Отиваш в магазина и преглеждаш 2-та телевизора и на който ти хареса повече картината, твоя телевизор е! И пак да напиша за не знам, кой път (:BigGrin) носете флашки със записани мачове или филми с бързи сцени (най-добре е да сте подготвени с повече материал за тест включително и снимки с различни цветове, за да тествате за изгорели/заседнали пиксели).
Пробвайте, но зависи от флашката, от скоростта на флашката, от вида на файловете и т.н. Също така телевизорите в магазините не се ъпдейтват. С флашка може да се провери за изгорели пиксели и неравномерна подсветка. За динамични сцени - лаптоп (или плеър) свързан към тв с HDMI. А за ниво на черното и цветопредаване се добива впечатление като си пуснеш телевизора вечерта вкъщи. Доста хора нямат възможност за такава проверка и затова се допитват до форума.