Отговор: Телевизор 40-42"
Вземи си компютър. Лаптоп за по-голямо удобство. Тука се предлагат телевизори с първо и най-важно изискване - КАРТИНАТА!
И защо реши, че "Тука се предлагат телевизори с първо и най-важно изискване - КАРТИНАТА!". Всеки има право на избор - някой може да предпочете малко по-лоша картина, но по-добра функционалност.
За тези пари бих си взел "Panasonic 40 CS630", но не знам защо в момента не се предлага никъде.
П.С. Може да погледнеш и този, ако не е на много повече от 1000 часа:
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-P...3D-LED/p/15432
Има вградена камера за Skype. А за фейсбук - не мисля че ще стигнеш до там, че да го ползваш на телевизор:)
Добре, извинете! Може би прозвуча грубо. Ще му го напиша (кажа :) ) така. След като даде сумата между 900-1100 лв. за телевизор с вграден скайп и фейсбук ще остане, много ама много разочарован. Wi-Fi-я ще си работи както при другите телевизори (добър сигнал и какво от това като функциите ще са ужасни), 3D-то няма да е особено добро (ще клони към незадоволително), а вече повечето (все още не смея да кажа всичките) от новите телевизори имат поне 2 USB порта. Работата с дистанционното е ужасна при тези функции - скайп, фейсбук.
Ако толкова много желаеш да ръчкаш на ТВ-то си вземи един лаптоп и един 40" телевизор. За 500 лв. може да си вземеш лаптоп, който ще ти свърши идеална работа за гледане на филми, ровене в нета, скайп, фейсбук и т.н. Единствения минус ще са игрите, че няма да ти вървят. :) 600 лв. за ТВ. + между 50-70 лв за HDMI кабел (5м.) и безжична мишка и клавиатура. Дадох ти компромисно решение, но го обмисли хубаво. Крайното решение си е твое!
3D-то на AS740 е доста добро - незадоволителен е единствено размера от 42 инча. Камерата предполагам също ще върши работа за видео разговор, но нямам впечатления, тъй като не ползвам нито скайп, нито фейсбук. За съжаление, моделът най-вероятно е дълго работила мостра.
С останалото съм съгласен :Drinks:
Здравейте отново,
Прочетох мненията Ви и ще ги взема под внимание при избора.
Препоръчаха ми LG, като марка и тези модели:
LG 40UF695V Ultra HD LED
LG 42LF652V 3D LED
LG 40LF630V LED
Какво Ви е мнението?
По принцип LG и Samsung имат най-добрите смарт функции (според мен обаче Андроид ТВ-тата са по-добри). Пробвал съм фейсбук на смарт ТВ и изобщо не ми харесва приложението. Най-доброто, което можеш да направиш в случая е да отидеш, до някой магазин и да разцъкаш 3-те телевизора и сам да прецениш дали задоволяват изискванията ти. И от любопитство, кой ти препоръча точно тези модели?
Цитат:
И от любопитство, кой ти препоръча точно тези модели?
Мой познат , управител на Глобълнет , доставчик на ентернет, продажби и сервиз на компютри и периферна техника.
Той ми препоръча марката LG.