Отговор: Какво TV да си купя?
Мдаа..поредната жертва на "прогреса" наречен UltraHD...
Последно - активно или пасивно 3D търсиш?
LG 42LF652V е FullHD
Панасоник 40CX400 е с активно 3D - дистанционно RC48125 и 3D очила TY-ER3D5ME
Здравей
Ам искам пасивно 3D,Да е 43 инча с Ultra HD и все пак нещо читаво.Не знам към каква марка да се насоча и ценови диапазон около 1300-1500 лева да е.
TV-то мисля да го гледаме на от около 2,5-3 м до към 4 най-много 5м.
Ако имаш виждане може даже и модели TV да ми пратиш.А и да кажа че 3D-то мисля да го гледам от флашка,имам една ще дам модел евентоално може и за нея препоръки./Kingston 8 GB*Data Travel/
Може би ще трябва по голяма като обем информация,знам ли.
Гледах накакъв Philips не знам що за марка са,пък с доста неща в него може да го погледнеш и да кажеш.
ТВ LED LCD Philips 43PUS7100/12 - Търговска верига "Зора"
Ако пък има по добро с подобни параметри,давай го.
Да видях го и Philips и LG,да ти кажа само че LG не е 3D.
Ако ме насочиш към такъв модел на LG с тези инчове,параметри и 3D пасивни очила,ще е чудесно и дори мисля че ще си взема такъв TV.
А и кажи повечко за марката Philips,кое е по добро от двата бранда *Philips или LG*?
Явно Panasonic ще отпадне,че и Sony.
Eее страхотни модели.Да за Sony нямя да стане.LG ми допада доста,но много голям екран става,има обаче хубави параметри.
Май Philips за сега като гледам инчове,параметри и цени са в тоя клас според *кесийката* ми.
А за Philips какво ти е мнението като бранд и ако трябва да избирам между него и LG,на кое да заложа?Щото мисля между тези две марки явно ще е домашното TV.
Е, що трябва да е 43"? С това разтегливо разстояние, може да си позволиш по-голям диагонал. Напъни се малко и вземи Panasonic 49CX740.
Здравей
Аз бях тръгнал за Panasonic,обаче 3D-то им е с активни очила.Ако можеш ми предложиш Panasonic Ultra HD 3D/пасивни очила/ и 43 инча може и да има сделка.
А нещо за Philips,можеш ли да кажеш?Какви наблюдения имаш?
Аз нали съм предложил, само че е 49", понеже мисля че си за по-голям диагонал от 43":) Мястото ли е проблем или бюджета?
До 2010г. ги харесвах:) В момента бих предпочел друго.
М да мястото и бюджет също който няма как да отделя.Стават повечко парички.
Мнение за TV Sharp.
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-SHARP-LC-43SFE7452E-3D-LED/p/14977
http://www.technopolis.bg/bg/bg/TV/TV-SHARP-LC-43SFE7452E-3D-LED/p/14977
Ако не те притеснява това, че ще си купиш турски Вестел с лого на Шарп, става.
П.С. Да не вземе да се излъжеш наистина, стой далеч от Шарп.