Телевизор Philips 40PFK6510/12 с купен в Германия
Интересува понеже много от приложенията са платени незнам дали това се дължи на фърмуера който е на немски не съм наясно..
Ако фърмуера е на Български ще може ли да му се инсталират приложения свободно(телевизора се ползва в Германия) ще може ли да се гледат и немските канали?
Примерно KODI-modi и т.н. също така има и ограничения в YouTube и почти навсякъде!
Моля за помощ някой който е компетентен да сподели мнение.
Благодаря ви! :)
Отговор: Телевизор Philips 40PFK6510/12 с купен в Германия
Преинсталирай телевизора и избери държава България. KODI няма ограничения. За You Tube също не ми е известно. Приложенията за Андроид тв са малко по принцип. Не могат да се инсталират от неизвестни източници, както и такива за таблети и телефони.
Цитат:
Първоначално публикувано от
podredko
Преинсталирай телевизора и избери държава България. KODI няма ограничения. За You Tube също не ми е известно. Приложенията за Андроид тв са малко по принцип. Не могат да се инсталират от неизвестни източници, както и такива за таблети и телефони.
Напротив....щом е Андроид можеш да инсталираш всякакви приложения....както и такива от неизвестни източници ...така и тези за таблети и телефони....даже можеш да го направиш директно от телефона...
Цитат:
iveto
Напротив....щом е Андроид можеш да инсталираш всякакви приложения....както и такива от неизвестни източници ...така и тези за таблети и телефони....даже можеш да го направиш директно от телефона...
Не подвеждайте човека.
Можеш, ама на Сони и май моделите на Филипс от 2014 г. На Филипс от 2015 г. не можеш, има ограничение за инсталиране от неизвестни източници и от маркета за таблети и телефони.
Могат да се инсталират само за Андроид тв. Добавки само за КОДИ могат да се инсталират всякакви, но има опасност да не му понесе.
https://play.google.com/store/apps/c...oidtv_apps_all
Цитат:
podredko
Не подвеждайте човека.
Можеш, ама на Сони и май моделите на Филипс от 2014 г. На Филипс от 2015 г. не можеш, има ограничение за инсталиране от неизвестни източници и от маркета за таблети и телефони.
Могат да се инсталират само за Андроид тв. Добавки само за КОДИ могат да се инсталират всякакви, но има опасност да не му понесе.
https://play.google.com/store/apps/c...oidtv_apps_all
Никой не подвеждам.....ако ти кажа как става , ще почерпиш ли?.....:)
Цитат:
iveto
Никой не подвеждам.....ако ти кажа как става , ще почерпиш ли?.....:)
Иска ли питане? Давай, ама на лични, че да не брикнем телевизора на човека. :confused:
ПП. Ама първо си изчисти входящата кутия със съобщения, че се е напълнила...
За почерпката съм абсолютно сериозен! Само напиши какво пиеш и утре го имаш доставено с куриер.
Цитат:
podredko
Иска ли питане? Давай, ама на лични, че да не брикнем телевизора на човека. :confused:
ПП. Ама първо си изчисти входящата кутия със съобщения, че се е напълнила...
За почерпката съм абсолютно сериозен! Само напиши какво пиеш и утре го имаш доставено с куриер.
Скайп: