Телевизор - монитор на 12 волта, подходящ за кемпер и каравана
Здравейте!
От няколко дни търся телевизор, който да може да се ползва и като монитор за компютър и да е подходящ за кемпер и каравана. Изискванията са:
1. Full HD
2. 22-24"
3. Цифров тунер
4. директна работа на 12 -14 волта (акумулатор + соларно зареждане), както и на 220в. посредством адаптер.
5. макар и на последно място - качествена картина, добър звук, повече и разнообразни входове.
Надявам се да намеря такъв до към 350лв.
Това, което харесах най-много в Т...полис е
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...ONITOR/p/12133
Картината е чудесна, дизайна също. Белият цвят е за предпочитане. Това, което ме смущава е, че адаптерът е на 14VDC и не зная дали и как ще работи ТВ на 12.3-12.5 волта на акумулатор.
Благоадря предварително за всякакви съвети!
Поздрави,
Камен
Отговор: Телевизор - монитор на 12 волта, подходящ за кемпер и каравана
имам T24D390, който практически близнак на твоя избор
много съм доволен, само хубави неща за картината
бонусът е безпроблемното плейване на филми от флашка, само дето субтитрите са малко дребни, но това е само ако го гледаш от повече от 2 метра
Цитат:
Първоначално публикувано от
FearMe
имам T24D390, който практически близнак на твоя избор
много съм доволен, само хубави неща за картината
бонусът е безпроблемното плейване на филми от флашка, само дето субтитрите са малко дребни, но това е само ако го гледаш от повече от 2 метра
Здравейте! Пробвали ли сте го на 12в.? Ако не, бихте ли го пробвали? Ако сте от София, мога да помогна с теста, ще почерпя! Поздрави
не съм го пробвал, защото е в трапезарията. когато го взимах не е било заради 12-те волта, така че нито съм окомплектован с кабелаци, нито с нищо :)
не съм от София, съжалявам