Избор на най-добрия тв 32 инча
Здравейте , трябва ми тв 32 инча за спалня , но съм объркан и не знам какво да взема.Парите не са проблем , но държа това да е размера ( като усещане за размер да е най-близо до 21инчовите 4:3 от едно време) !
Бях се спрял на това : SONY KDL-32WD757SAEP - Технoмаркет - онлайн магазин , но чета много отрицателни коментари от собственици. Мислих , че Сони е най-доброто ,което може да се намери , но явно съм грешил? Изисквания... да е стабилна машина - в къщи телевизорите , без да преувеличавам работят почти постоянно , добра картина и да се разбира добре с филми свалени от интернет.
Отговор: Избор на най-добрия тв 32 инча
Имате ли наблюдения над този телевизор? А плейва ли DTS ?
Цитат:
Първоначално публикувано от
Lubomir
Имате ли наблюдения над този телевизор? А плейва ли DTS ?
Не поддържа DTS.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Lubomir
Здравейте , трябва ми тв 32 инча за спалня , но съм объркан и не знам какво да взема.Парите не са проблем , но държа това да е размера ( като усещане за размер да е най-близо до 21инчовите 4:3 от едно време) !
Бях се спрял на това :
SONY KDL-32WD757SAEP - Технoмаркет - онлайн магазин , но чета много отрицателни коментари от собственици. Мислих , че Сони е най-доброто ,което може да се намери , но явно съм грешил? Изисквания... да е стабилна машина - в къщи телевизорите , без да преувеличавам работят почти постоянно , добра картина и да се разбира добре с филми свалени от интернет.
:) Не си написал дистанцията от която ще го гледаш, нито бюджета.
Първа грешка - диагонала...прекалено малък. Не знам защо си решил, че трябва да е максимално близко до старият ти 21" CRT - картината няма да е същата. Само след месец, този диагонал ще ти малее и ще съжаляваш, че не си си взел по-голям. Ако не вярваш на мен - попитай колегите от форума, какво мислят по въпроса.
Да, AndroidOS е бавна и понякога забива....не, че Тайзън(Tizen) на Samsung е нещо по-добре в това отношение...но възможностите на първата са малко по-добри(за момента).
Въпросът е, трябва ли ти за спалнята Smart телевизор ?
миналогодишен модел на Sony без OS
LCD TV SONY KDL-32W705C NEW | Телевизори | TV и видеo | Технополис БГ
https://forum.setcombg.com/sony-%D1%...tml#post710469
друг
LCD TV SAMSUNG UE-32K5672 | Телевизори | TV и видеo | Технополис БГ
опитай с 40"
LCD TV SAMSUNG UE-40K5672 | Телевизори | TV и видеo | Технополис БГ
40" Samsung UE40K5600 - Характеристики, спецификации
Като начало много благодаря за отговора!!!
Разстоянието е около 2,60-2,80 , каквито и размери да сръвнявах излиза , че 32'' 16:9 е по-голям от 21'' 4:3 , което ми е повече от достатъчно като размер. Твърдите , че като усещане за размер ще е същото или по-малко от 21" ? За сръвнение в другата стая имаме 42" на разстояние около 3,80 и ми се струва голям... знам как звучи, но свят голям , хора всякакви :)
Не, не държа толкова да е смарт , държа на оптимална картина , плейване на всичко от флашка и надежност.
Бюджета е неограничен - така или иначе най-скъпия тв с този размер е 850лв...
KDL-32W705 има същите оплаквания като гореспоменатия и ако правилно разбирам също е смарт ? По-добър ли е от 759 ?
Както казах за самсунга се разколебах след като Вие писахте в друга тема,че се нарежда на последно място по надежност след Сони и Панасоник (конкретно за топ 32" модели)
Ако при горните условия Вие трябваше да се спрете на 1 , кой щеше да е?
За сравнение 21" CRT(кинескопен) е 42.7см ширина x 32см височина.
32" = 70,84 см ширина и 39,84 см височина
40" = 96,38 см ширина и 40,02 см височина
42" ти е голям при дистанция от 3,80 ? Аз имах такъв през 2008/2009 година при дистанция 3,60 и го смених с 50"
За плейване на всичко, търси Samsung, LG
https://www.sony.bg/electronics/tele...specifications
Не - не е по-добър.
Като надеждност е почти като всички останали, с минимална разлика - всичко е въпрос на "късмет". Не разполагам с официална статистика по марки, модели и диагонали, за да кажа с точност. Преди 5 години имаше изследвания на подобна тема.