Отговор: Black Friday оферти
Има и друго. Покрай "Черен Петък" имаше много пратки с непълни адреси и имена. Имаше над 20 поръчки с информация: Георги - София (няма адрес), Милен - ул. Г.С. Раковски 72А (няма град), Магдалена - до офис на Еконт "Аксаков" (при положение, че обявения куриер е Спиди!). И оттук нататък се почва едно звънене да се уточняват адресите с клиентите ... Имаше и две заявки без телефон и отново само с едно име и град - те останаха неизпълнени. И изобщо ми е чудно как Емаг приема заявки с непълни данни. :confused:
Цитат:
Първоначално публикувано от
martinlud
Засега е нормално. Пробвах няколко ultra hd клипа през флашка. Някои файлове не ги чете, но след малко ще сложа kodi и ще опитам пак. Иначе картината направих. Занимавам се в момента.
Дали забелязваш в горните ъгли на телевизора да е по тъмно, някак си да стои затъмнено ? Не знам аз дали си внушавам или наистина при мен има нещо такова като се вгледам.
Това е неравномерна подсветка...трудно се приема за рекламация. Всички екрани с диодни ленти за осветяване на матрицата по края или 2-3 зад нея и с малко светодиоди го имат в различна степен.
Дъно и цпу - 2 седмици ги чака от черния петък на емаг. интел обявиха новите чипове докато ми докарат моя... днес ги взех.
1 Прикачен файл(ове)
А някой получавал ли е нещо такова от емагя? На някой му объркали адреса, на мен ми таксували доставката :lol:. Ако на някой може да му влезе в употреба кода, на драго сърце му го преотстъпвам.
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=21470&stc=1
:offtopic: Даваш не даваш сега всеки може да го ползва . Защо не замаскира поне 2-3 цифри от ваучера . Кой превари той завари .
То па 3 лева.... голямата далавера :), да беше поне 10-15 % да се замисли човек.
Тия си правят майтап голям с пратките, или вземат пари от импулсният си телефон.
Седа и им чета им условията :
"Кога ще пристигне при мен пратката?
– В рамките на 24 часа, ако се поръча до 17:00ч. (освен събота, неделя и официални празници);
– В рамките на 48 часа, ако се поръча след 17:00ч. (освен събота, неделя и официални празници);
– В рамките на 48 часа, ако се поръча преди 17:00ч. (освен събота, неделя и официални празници), и поръчката е за едра бяла техника."
Гледам поръчката си : аз ли не правя нещо като хората?
Регистрирана на:12 декември 2016, 16:33
Очаквана дата за доставка: 13 декември 2016 и
Очаквана дата за доставка:14 декември 2016 - 15 декември 2016
Период за доставка: 13 дек 2016 - 27 дек 2016
ще ги видя извън промо моментите им как са. но си мисля че за последно ще се пазари от тях освен боклуци които са на супер промоция.
Проверете си пощите колеги , аз получих 2 ваучера по 20лв за забавяне на поръчките си от черния петък , при положение ,че всички +10 поръчки бяха пристигнали преди 5.12 само ч беше пристигнал на 5,12 и случайно си прочерих пощата и сами подарили ваучер за търпението което съм проявил ... веднага се възползвах новите продукти са при мен с -40лв .
Хубав ден на всички
12поръчано на 15ти си го взех този път е по-добре
Аз нищо не си поръчах, със спестените пари отивам на екскурзия! :)
Цитат:
aruba_man
Аз нищо не си поръчах, със спестените пари отивам на екскурзия! :)
С Алфа Тур ли :)
С Арда тур по-добре ,приключението ти е в кърпа вързано с чалмите...
При румънците интересни предложения - TV 0%
-55KS7002 - 2499лв
49KS7502 - 1895лв
с възможност за разсрочено плащане на 6 вноски без лихва ...
Цитат:
kod
С Алфа Тур ли :)
Аз не използвам туроператори. Сам си организирам екскурзиите. Не съм овца с фотоапарат на врата, че да имам пъдар! :)