Моля за мнение на Телевизор 55 инчов
Здравейте колеги черния петък си поръчах един телевизор от емаг но все още не е пристигнал и бих искал да се допитам до вас , става въпрос за този модел на
SAMSUNG UE-55KS9002
заедно с домашно кино на същата марка Samsung 7.1, 3D с Blu-Ray Samsung HT-J7750 , според вас заслужава ли си парите този телевизор и да ли за тези пари може да се вземе нещо по - добро. Благодаря предварително на всички :)
Отговор: Моля за мнение на Телевизор 55 инчов
2,999лв беше на черния петък . нещо по добро има ли за момента горе долу за тези пари :) и с този извит екран ще имам ли някакви ядове до сега не съм имал такъв тип телевизор . Благодаря
- - - - - - - - - -
Друг въпрос Тв-то тъй като не подържа 3д а домашното кино има 3д ще могат ли да се гледат 3д филми в този случай .
Въпрос на вкус...не е точно моят телевизор. Извитият екран е хубаво да се гледа фронтално...няма да може да гледаш 3Д.
Цитат:
Първоначално публикувано от
eray
2,999лв беше на черния петък . нещо по добро има ли за момента горе долу за тези пари :) и с този извит екран ще имам ли някакви ядове до сега не съм имал такъв тип телевизор . Благодаря
Друг въпрос Тв-то тъй като не подържа 3д а домашното кино има 3д ще могат ли да се гледат 3д филми в този случай .
Взел си го на добра цена.
Извитият телевизор се гледа само фронтално и очите ти да са на нивото на средата на екрана. В противен случай, ако гледаш малко по-ниско или малко по-високо се получава изкривяване на образа.
Does the world need curved TVs? - FlatpanelsHD
Няма как да гледаш 3D филми, ако телевизора не поддържа такъв режим на работа. Няма и за какво да съжаляваш, тъй като 3D е на изчезване - производителите се отказаха от него.
На твое място..бих продал това домашно кино и бих си взел един UltraHD Blu-Ray плейър
Samsung UBD-K8500
Panasonic DMP-UB900
Sony UBP-X1000ES
+ един AVReceiver (вероятно един Pioneer серия LX)
+ комплект озвучителни тела
благодаря за съветите колега ще помисля