Помощ при покупка на 43 инчов телевизор
Привет,моля да ми дадете съвет,какъв телевизор да си купя!Размерът е 43 инча,който се събира точно на мястото.Ще се използва интензивно,купува се за всекидневна употреба.Като не държа да е 3Д,но искам да е ултра HD.Ще се ползва също така с външен хард диск-1ТБ. Изчетох доста неща,но така и не разбрах няколко неща:1.коя операционна система да избера;2.с какъв панел трябва да бъде и на последно място,може би,прослувутите честоти на предаване.Съжелявам,просто съм младо момче и си нямам никаква представа от такава техника!А да бюджета ми е 1200 макс и 300 лв.
Все пак на пръв поглед съм набелязал - LG 43UH6207,UH603V,главно заради удължената им гаранция!Приемам всякакви предложения и мнения.Предварително благодаея
Отговор: Помощ при покупка на 43 инчов телевизор
Ако няма да го ползваш, като монитор не ти трябва UHD за този диагонал.
Sony 43W805C
Цитат:
Първоначално публикувано от
pilot
Ако няма да го ползваш, като монитор не ти трябва UHD за този диагонал.
Sony 43W805C
Ами,ако правилно съм разбрал,питате дали ще го ползвам свързан с лаптоп например.По принцип сегашния се използва по този начин 1 2 пъти месечно! Благодаря за препоръката
Свързваш го, но го ползваш като външен екран на лаптопа, а не за гледане на филми.
Ами филмите ги гледам от външния хард диск
Значи докато го има, вземай горното Сони, няма да сгрешиш...VA матрица, 100Хц опресняване на картината, Андроид - позната ОС.
Цитат:
Първоначално публикувано от
pilot
Значи докато го има, вземай горното Сони, няма да сгрешиш...
Благодаря,само да попитам,ако може LG-тата,които съм изброил и специално първото,що за стока е?
Нисък клас УХД, IPS матрица, 50Хц.