Избор на телевизор 42-43 инча до 1000лв.
Здравейте колеги.Нов съм във форума за това не знам дали пиша на правилното място.Смятам да си вземам телевизор 42-43 инча (мястото ми позволява толкова) , ще се гледа на него филми, спорт-задължително и да е с интернет свързаност.Бюджета ми е максимум 1000лв.Ако някой може да ме насочи към някоя марка и модел?
Отговор: Избор на телевизор 42-43 инча до 1000лв.
Цитат:
Първоначално публикувано от
cenko1
Здравейте колеги.Нов съм във форума за това не знам дали пиша на правилното място.Смятам да си вземам телевизор 42-43 инча (мястото ми позволява толкова) , ще се гледа на него филми, спорт-задължително и да е с интернет свързаност.Бюджета ми е максимум 1000лв.Ако някой може да ме насочи към някоя марка и модел?
.: Деком :: LCD телевизор Sony KDL-43WD757 Silver :.
Онлайн магазин SHARP България | LCD телевизори | Хладилници
Ще си позволя да опонирам колегата.Преди 10 дни избирах телевизор с такъв бюджет, нямах време и гледах само Сони, този модел поставен до W,R, X,XD сериите, предава най-бледо и определено има някакъв проблем с мачове и тенис ,тествал съм около час и половина в Технополис телевизорите ги поставяха по три ,че нямаше място ,най добър е XD но много скъп .W8..,Х83... бяха сякаш еднакви като картина, едният е Ултра ХД, при 4К клипове пуснати от ютуб не видях разлика,избрах по евтиния.Успех.
При посочена твърда максимална цена 1000лв. не може да избираш толкова.
Цитат:
Първоначално публикувано от
cenko1
В този ценови диапазон за 43" всичко е еднакво...с много малки изключения ......вече ти дадох линк с мнението ми,но щом те влекат корейските пръчкотояги....скачай на тях....после да няма ух и ах...:)