Кой телевизор да избера ?
Здравейте решил съм да си взема нов телевизор и се колебая между следните модели:
LG 49UH7707
Panasonic TX-50DX750
Samsung UE49KS7002
За момента клоня към Panasonic понеже в момента ползвам тази марка и съм много доволен и другото е ,че се предлага с 5 години гаранция.
Благодаря предварително на отзовалите се да ме ориентират в правилния избор.
Отговор: Кой телевизор да избера ?
И трите са достойни за притежание .
Ако искаш 3Д - Панасоник . Ако искаш истинска 10бит( panel bit depth ) матрица - Самсунг . Ако искаш някакви предимствата на ипс технологията - ЛГ .
Всичко зависи от нуждите .
Сравнение
3Д не ми е критерий тъй като и сегашния ми има но не го ползвам. Интересува ме качеството на картината ще се ползва за гледане на филми от външен хард диск и цифрова кабелна която има около 20 HD канала и останалите са SD
То и ако не гледаш 4к съдържание за какво ти е ултра хд тв ? Кабеларка също не ти пуска такъв сигнал .Това между другото .
Иначе , според мен , Самсунг , Панасоник и ЛГ на кантар . Проби наживо в магазина .
Благодаря за отговорите и отделеното време
Идеята ми е да си свалям 4к филми и да ги гледам през вградения плеър.
И последно ако съм ви разбрал правилно от изброените от мен модели ми препоръчвате Samsung
Вградения плеар на самсунга е дoста добър....незнам как е на панасоника
панасоника също не потдържа и dts
относно lg то....имай в предвид това....
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post812517
не че при другите го няма ....ама на снимките се вижда как е при самсунга и при лг ....сниките са на модели 2017...при 2016 не е по различно
Цитат:
Първоначално публикувано от
RadiRadi
.......................
И последно ако съм ви разбрал правилно от изброените от мен модели ми препоръчвате Samsung
Правилно ! Особено за 4к съдържание !