Отговор: Избор на 32"-40" телевизор до 800 лв?
  Добър вечер, Колеги,

Имам бърз въпрос за избор на телевизор 40-43" и понеже някои от моделите са коментирани в тази тема, го задавам тук. 

В момента се колебая между следните модели, подредени по моите желания за момента:

Всички цени са текущите в Технополис.
Бюджетът е до 1000 лв.

Ще съм Ви много благодарен, ако бихте могли да споделите кой от горепосочените модели бихте избрали и защо.
Бих желал да взема бързо решение, за да купя уреда преди празниците, поради което не разполагам с много време.

Благодаря Ви предварително! :)
  dando, това са нисък клас телевизори за непретенциозни потребители, За мен най-голямата разлика е, че операционната система на Samsung вади по-красиви субтитри спрямо всички останали и хардуера плейва повече неща от Panasonic. Ако няма да гледаш филми от флашка, това не те бърка.

Panasonic TX-40EX610E - сглобката изглеждаше евтинджос, иначе нищо чудно да вади най-добрата картина от изброените.

Samsung UE40MU6102 и Samsung UE43MU6102KXXH - не са нещо особено, но на фона на общата посредственост, ако ги хванеш на добра цена - стават.

Sony KDL-40WE660 - грозни субтитри от флашка и не съм задълбавал.

Panasonic TX-40ES400E - не съм го разцъквал, след като останах разочарован от 40EX610.

Моята лична класация е:
Samsung UE32M5502AKXXH - 600 лв.
Samsung UE40MU6102KXXH - 750 лв.
Samsung UE43MU6102KXXH - 800 лв.
  Пусни им стриим с букви и пак пиши как е
  Привет,

Много Ви благодаря за полезните отзиви!
В крайна сметка се спряхме на Panasonic TX-40EX610E.

Поздрави и успехи,
Ники
  Честито, dando :)

Какво надделя в избора? Сподели отзиви след няколко дни употреба.
  Баща ми иска да смени CRT 21" с нов.
 Проблема е че си е задал 500-600лв, но го разубедих да не взима 32", та може и за цената да склони. Сега нали има повече оферти за Мондиала?:thumbsup:
Рaзстояние ~3m. Основно за телевизия. HD е достатъчно, и ако не лагва доволно топките ще е супер.
Другият проблем е, че секцията е от старите и побира 37 инчов... Варианта е да се изнесе пред дупката и да е на ~10см от ръба на секцията. 
Ето груба скица (жълтото е опорна дъска).
 http://www.img-share.eu/f/images/526...2222_thumb.jpg

Не намерих същата секция е нета, но е подобна на тази като форма (от края на 80те соцстил).

На прима-виста това ми попадна като цена:  Samsung UE40M5002AKXXH  650лв от 750лв)...

Споменавате това: Samsung UE40MU6102KXXH - 750 лв. Но защо ми е UHD?! 

Кажете и някакво бюджетно решение, ако не успеем с бюджета (гледам тук по 800-1000лв се коментират)?:( 
Oт кои марки да бягаме?