Отговор: Кой 49" ТВ да избера?
  Здравей 
В момента и аз съм в тази дилема за тв до 1500лв но съм се спрял и на още един модел телевизор 
samsung mu7002  
С нетърпение  ще чакам развитието на темата
  Да, само че няма много активност по темата :) ... Аз клоня към LG-то, заради проблемите с андроида
  Според мен не си струва инвестицията от 500 лв повече.
 Аз бих взел този модел SamsungUE50MU6172 с включено смарт дистанционно в комплекта.
Днес бях в метро с един приятел си взе 43 инчовия модел.
  Е как 500 лева разлика? LG 49UJ701V е 1099 в емаг, а  UE50MU6172 в повечето сайтове около тази цена...незнам, сякаш LG-то ми е по-на сърце :), а като цяло ми се струват на кантар

Цитат:

Първоначално публикувано от 
vladostojanov 
   Е как 500 лева разлика? LG 49UJ701
V е 1099 в емаг, а  UE50MU6172 в повечето сайтове около тази цена...незнам, сякаш LG-то ми е по-на сърце :), а като цяло ми се струват на кантар

Докато се питате един друг за лг-то коментари.   https://www.currys.co.uk/gbuk/tv-and...60568-pdt.html и LG 49UJ701V Review complet. Un TV de exceptie! Pret, pareri. : LG
   Цитат:

vladostojanov 
   Е как 500 лева разлика? LG 49UJ701
V е 1099 в емаг, а  UE50MU6172 в повечето сайтове около тази цена...незнам, сякаш LG-то ми е по-на сърце :), а като цяло ми се струват на кантар

500 лв разлика с моделите 8-ма серия на Сони то е очевидно

А и то това LG s RGBW структура на панела Не, Мерси !
  Ааа, със Сонито - да, разликата е толкова. Помислих, че ми говориш  за  UE50MU6172. Иначе за панела си прав. 

- - - - - - - - - -

Цитат:

brotzki 

Не е като да не съм ги изчел, ама мерси все пак. Ей тука са все положителни
 https://www.reevoo.com/p/lg-49uj701v
   Цитат:

1886Fan 
   500 лв разлика с моделите 8-ма серия на Сони то е очевидно

А и то това LG s RGBW структура на панела Не, Мерси !

Какъв е точно недостатъка на RGBW структурата, или виждате като орли? 

Изпратено от моят RNE-L21 с помощта на Tapatalk
  Здравейте,ще използвам темата на колега за да не пускам нова.Търся 49ка като с най-добро съотношение,цена-качество.Много съм лайк при телевизорите и като цяло държа на добрата картина.Телевизора ще се изпозлва за гледане на кабелна от М-САТ и филми от компа.Бюджета който съм определил е 1000-1500лв
   Цитат:

JOKVN 
   Здравейте,ще използвам темата на колега за да не пускам нова.Търся 49ка като с най-добро съотношение,цена-качество.Много съм лайк при телевизорите и като цяло държа на добрата картина.Телевизора ще се изпозлва за гледане на кабелна от М-САТ и филми от компа.Бюджета който съм определил е 1000-1500лв

Ако си склонен да вземеш 55 инча за около 1050 има TCL 55S405 който е най доброто за тази цена. Иначе ако държиш на 49-ка Samsung UE49NU7172 самсунга е малко по скъп. А моделите койте са с класа по нагоре започват от 2100 със Samsung UE49NU8072.