Съвет за 65" 4K TV ! (LG vs Panasonic)
Здравейте. Моля за съвет за покупка.
Кой от трите модела е по-добър (като цветова гама и характеристики):
- Panasonic TX-65EX703E (MVA 1600 BMR)
- LG 65UJ670V (IPS 1900 PMI)
- LG 65UK6400PLF (IPS 1600 PMI)
https://www.displayspecifications.co...ison/2b8161773
Благодаря!
Отговор: Съвет за 65" 4K TV ! (LG vs Panasonic)
65UJ670V е RGBW, не е реално 4к, мисля и другото lg е така.
Да, доколкото проучих всичките модели на LG (грубо казано до 2500 лева) са без реално 4K, като това "HDR PRO" не е HDR ...
Свали размера на 55 и си вземи истински телевизор, за 65 нямаш пари.
https://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-...77-p363586121/
Горния злобен коментар ще го скипна и това Sony не става - вече съм проверил 65-инчовата Осма серия на Sony.
А телевизора ще се ползва само за гледане на Youtube ...
Цитат:
Първоначално публикувано от
WinLK
Горния злобен коментар ще го скипна и това Sony не става - вече съм проверил 65-инчовата Осма серия на Sony.
А телевизора ще се ползва само за гледане на Youtube ...
"Хубаво че разбра какво те посъветвах"
Остани си със тези разбирания!!!;)
Цитат:
hristoslav2
Бюджет?
Бюджетът е 2500 лв.
Извинявам се, че се намесвам в темата, но тази 6та серия с това 2500 PQI по-добре ли е от 7 серия не QLED - например 65MU7000, който е с 2300 PQI, отделно 7-ma e s 8 bita + FRC, а QLED e с 10 бита? Не знам дали се изразих правилно и дали ме разбрахте. ПИтането е свързано с лична дилема, но да не отварям нова тема използвам тази.
И защо реши че 8-ма серия на Сони не става?
- - - - - - - - - -
само на пръв поглед без да се вглъбявам Панасоника е 60 Херца, 250 кандела на квадрат което е два пъти по-малко от половината от моделите на Сони от 'гадната' 8-ма серия....
Цитат:
Sony8596
И защо реши че 8-ма серия на Сони не става?
Защото на много места се оплакват от тях, поради бавен процесор, съответно лагав интерфейс, проблеми с HDMI връзките, липса на съпорт за много aпликации, както и други дефекти, за които не се сещам в момента - който иска да провери няколко стотин мнения в Amazon и т.н.
Затова за тези пари бих взел друг модел, пак 120 херца.
Ния с Сонитата значи обичаме да ни е гадно ;)
Цитат:
WinLK
Защото на много места се оплакват от тях, поради бавен процесор, съответно лагав интерфейс, проблеми с HDMI връзките, липса на съпорт за много aпликации, както и други дефекти, за които не се сещам в момента - който иска да провери няколко стотин мнения в Amazon и т.н.
Затова за тези пари бих взел друг модел, пак 120 херца.
Приятел,нещо си голяма в голяма заблуда....няма нищо вярно в това което си написал,всъщност,някога виждал ли си Sony на живо?...или само четеш платените ревюта по сайтовете?....:)
Няма смисъл да го убеждаваш - нека си мисли че СОНИ е зле! То в момента телевизора ми е по бърз от лаптопа, човека се притеснява от лаг .....
- - - - - - - - - -
Забравил си да добавиш нещо което е съществено - за 2500 няма да успееш да купиш читав СОНИ 65 инча, в случая това ти е проблема, не нещата които си описал....добре си се насочил към други марки, там има за тия пари...