Panasonic TX-P50ST60E, смяна с LED?
Здравейте!
Честно казано не ми е наложащо да сменям прекрасната плазма, даже ако сега имаше нови модели пак щях да взема плазма. Когато го взимах изчетох доста в този форум, и благодарение на вас избрах плазмата пред другите. Гледам най-вече филми и спортни канали. Не ми е дал никакъв дефект но искам да пробвам нещо ново. Обаче бюджетът ми е ограничен до 1200лв, и като излязох вчера да обиколя веригите за да разгледам какво има за тези пари, откриг голям избор. Работата е там, че останах разочарован от насичане, размазване, кофти черно и много недостатъци пред плазмата ми. Може би за тези пари толкова мога да получа? Незнам какъв плюс ще получа ако взема един и му пипна както трябва настройките, ще усетя ли по-добра къртина на филмите от плазмата. Вие сте хората които могат да ми дадът съвет, по магазините никой не успя да ми каже нищо, освен да ми предлагат да кача бюджета с още 1000лв, което сега нямам как да направя.
Благодаря ви предварително, и приятен ден!
Отговор: Panasonic TX-P50ST60E, смяна с LED?
Не виждам смисъл от подобно упражнение - за филми и спорт ще трябва минимум 2 пъти по-висок бюджет ... и пак не е съвсем сигурно , че ще останеш доволен.
А плазмата ще я продаваш ли?
Ако реша да купя друг, смятам да я пусна за продажба.Но засега 55-ците до 1200лв. не могат да ме спечелят.
- - - - - - - - - -
Лошото е, че няма как да сложа новия до плазмата и да пусна един и същи филм, за да направя сравнение.Доста нереално ярки ми изглеждат образите на LED-овете.Ще взема външния хард да ми пуснат някой филм да видя, но имам чувството, че тези 55-ци са под класа на плазмата.
Всички LCD-та са под класа на плазмата ти като - зрителен ъгъл, контраст, цветова палитра, динамика и яснота на образа при движение.
виж трите модела от горният ми пост.
То ако ги сложиш един до друг (особено вечер) и изобщо няма да помислиш за смяна още няколко години ;)
Бе аз направо си търся причина да не го сменям май
Няма смисъл да го сменяш, освен ако не търсиш икономия на електроенергия.. :D