Отговор: Какъв тип телевизори са най-добри според вас - VA, IPS , OLED
Цитат:
Първоначално публикувано от
dodo_pv
Аз разбрах, след като се поинтересувах. Производителят запазва шкартото за себе си, а продава хубавата стока. За да печели по-добре и да не го атакуват съдебно за глупости.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
ти тази глупост от някоя врачка ли я разбра?
Цитат:
x33mmm
те lg и sony и panasonic и другите не използват ли еднакви панели за олед телевизорите ? тоест всичките са панели на lg а другите си добавят техни процесори друг дизайн и т н не би трябвало да има голяма разлика ;иначе като цени сони винаги са били по-скъпи тва е по традиция за марката както apple при телефони и компютри винаги са доста по-скъпи ; та мисълта ми е има ли реална разлика между да речем lg c8 и sony af8 телевизори ? според rtings.com разлика в картината няма а цената е двойно повече за сонито ;
samsung като че ли са най-продавана марка особено при телефоните ама и тв също лично на мен qled тв са ми много ярки и неестествени цветове ... oled пък картината малко тъмнее и бялото изглежда синьо като цветове най-реални и точни ми изглеждат сони 8/9 серия led tv
пропуснал си Philips те са "най-добрите" щото техния "P5" процесор е толкова мощен че останалите и след 50г няма да ги стигнат :BigGrin
за теб оставам с усещането че си търсиш плазма но си закъснял с няколко години
Отговор: Какъв тип телевизори са най-добри според вас - VA, IPS , OLED
Цитат:
qbadabaduuu
ти тази глупост от някоя врачка ли я разбра?
От потребители, като теб [emoji4]
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk