Избор на 24" или 28" задължително Full HD и SMART има ли такова животно?
Избор на 24" или 28" задължително Full HD и SMART.
Трябва ми за ограничено пространство да замени един плосък 20 инчов телевизор SVGA 800x600.
Да има и VESA mounting, защото ще се слага на стена.
Не можах да намеря такова нещо по нашите магазини.
Отговор: Избор на 24" или 28" задължително Full HD и SMART има ли такова животно?
На 24" защо търсиш full hd ? [emoji848]
Има един ,но незнам дали ще те удовлетвори цената [emoji16]
Philips 24pfs5863 около 970лв. ,но по-скоро не става за стена ,има добри лгта които са смарт но нямат full hd и си заслужават !
Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk
Отговор: Избор на 24" или 28" задължително Full HD и SMART има ли такова животно?
To може и 4К - взимаш един монитор и един сет-топ бокс и си смарт. Само не съм сигурен, дали на 24' има 4К, но FHD със сигурност.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Pandev
На 24" защо търсиш full hd ? [emoji848]
Има един ,но незнам дали ще те удовлетвори цената [emoji16]
Philips 24pfs5863 около 970лв. ,но по-скоро не става за стена ,има добри лгта които са смарт но нямат full hd и си заслужават !
Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk
Гледах, го този филипс, не ми харесва цената, не си заслужава. Иначе искам фулл ейч ди, защото имам няколко xbox-a и предпочитам да може да се ползва фулл ейч ди то.
Не искам да слагам андроид бокс и допълнителни устройства, няма да е зле да е с андроид и да може да му се инсталира aptoide.
Видях за сега два телевизора, единият е марка BUSH Продава се в Англия в магазините АРГОС, мога да го поръчам от там имам вариант, но е 22 инча, видях, че има и в емаг един който е марка NEI не знам за тях много много но fit-ва bill-a дет' се вика.
Ако ще играеш с XBOX-a на 24-28", телевизора трябва да ти е на 20 см от лицето.