Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 58
Like Tree15Одобрявам

Препоръки за 85 инчов телевизор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Препоръки за 85 инчов телевизор

Цитат Първоначално публикувано от vetrenec Виж публикацията
    Разтоянието ми е 6м. И повярвай ми гледал съм такъв телевизор/Самсунг висока серия от преди 3-4 годин/ в един приятел в продължение на 3 дни, но неостанъх никак очарован от картината.Желанието ми е да си купя по-голям телевизор, надявайки се , че нещата са се подобрили/изкуствен интелект, обработка на сигнала/, но явно просто нашите телевизии трябва да догонват производителите на телевизори.
    Всеки път пускаш по трохичка информация. При 6 метра дистанция за гледане отиваш даже на 200", а там са проектори....
    https://www.ozone.bg/product/smart-t...ep-85-qled-4k/

Добре, мога и да намаля до 77', най-добре ще пасне 80", дано догодина предложат такъв размер.
    Sharp произвеждаха 60, 70, 80, 90", но тази година завода SDP Sakai Display Products Corporation спря производство
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 11-09-24 в 22:36.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012

Вече започвам да стеснявам кръга : LG OLED83G33LA или LG OLED83C41LA.

Моля за вашите мнения: миналогодишния G или новия С. Като приоритета е: на първо място безпроблемната и стабилна работа ( в съседната тема стана въпрос за демонтажа на парапетите по сталбището, аз живея в къща, но телевизора ще е на третия етаж и не ми се ще да го разнасям по сервизи) на второ място картината (от българска кабеларка).

4. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Естествено, че G серията. Няма място за чудене. А това за стълбите в панелката и 83" LG dаже не искам да го коментирам. Там написах каквото имам От бг кабеларка на този размер всичко що е SD ще е леш. Там дори и XR процесора на Sony не мисля, че ще помогне
    Този пост е редактиран от CubanLinx; 03-11-24 в 17:11.
    AntrAcsA одобрява това.

5. Member Аватара на coverstar
    Тук е от
    Dec 2017

И не само SD ....
    Голяма част от "HD" също са гола вода...

Изпратено от моят RMX3472 с помощта на Tapatalk
    CubanLinx одобрява това.

6. Senior Member Аватара на sony 1
    Тук е от
    Dec 2016

Вече започвам да стеснявам кръга : LG OLED83G33LA или LG OLED83C41LA.

Моля за вашите мнения: миналогодишния G или новия С. Като приоритета е: на първо място безпроблемната и стабилна работа ( в съседната тема стана въпрос за демонтажа на парапетите по сталбището, аз живея в къща, но телевизора ще е на третия етаж и не ми се ще да го разнасям по сервизи) на второ място картината (от българска кабеларка).
    Техниката е на късмет, никой не може да гарантира, че няма да се падне дефектна бройка, без значение от марка модел размер.
    CubanLinx одобрява това.

7. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012

Вслушвам се веднага във вашите съвети и свалям на 77 инча. За Сони това, ли : SONY BRAVIA 8 K-77XR80 ?

8.  

9. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Оу не абсурд.. как от G3 който е MLA-OLED с топ процесора на LG за 2023-та , отиваш на WOLED който дори няма XR ко-процесора на Сони и то по малък размер ? Кой ти даде този съвет да му дърпам ушите ....

Само да добавя, G3 миналата година се бори с А95L като дори и ъпскелва и обработката бе много близо до тази на Sony XR. Bravia 8 за Европа няма XR процесор, въпреки се Сони го лансира на всякъде като XR телевизор, за Европа и Азия този чип явно са го спестили и се правят на ударени надявайки се че хората да не се усетят (почнаха да лъжат и мажат като TCL): ТУК може да видите подробности така че е абсурдно дири да го сравняваме с G3.

Като предимство на Bravia 8 е операционната система , че е по отворена и може да инсталираш много приложения (макар че преди година , две се говореше , че Сони ще блокира всякакво нелегално/ пиратско съдържание на телевизорите си.), но това поне 90% от хората не ги интересува.
    Този пост е редактиран от AntrAcsA; 04-11-24 в 00:03.

10. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012

Благодаря! Но MLA-OLED не е ли до 65 инча?

11. Member
    Тук е от
    Jan 2017

При G3 MLA панелите са до 77". Ако много държите на MLA, ще трябва да смъкнете размера. Аз лично бих избрал 77" вариант, но ако разстоянието до телевизора е голямо, все пак може да заложите на 83".
    Този пост е редактиран от CubanLinx; 04-11-24 в 11:51.
    AntrAcsA одобрява това.

12. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Благодаря! Но MLA-OLED не е ли до 65 инча?

Мисля че Cuban е прав, MLA-а е до 77 инча... вече 83" е с WOLED но ако търсим предимство пред C3, трябва да е по добрия процесор и радиатора-охладителя който би трябвало да позволи панела да работи на малко по висока яркост, вече трябва да си решиш дали си заслужава разликата в цените между C3 84" и G3, а тя си е близо 1200 лв.

Ако си ОК да свалиш размера и да вземеш 77 MLA-а ще те разбера все пак разликата е около 11 см диагонал.
    Този пост е редактиран от AntrAcsA; 04-11-24 в 18:13.

13. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012

За съжаление ще трябва да се откажа от покупката на 83-77 инчов телевизор(а по-малък не искам). Никой не иска да гарантира, че ще може да ми го качи до третия етаж( стълбището е широко 2,1 м.).

14.  

15. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Това е начина, с количка и вертикално, или с двама/трима души и пак вертикално но на почивки.

How to move a flat-screen TV with stair climbing dolly

Всички телевизори , размерите им ги има със и без кашон. Кажи към кои си се насочил и ще издирим данните му с опаковка.

16. Member Аватара на coverstar
    Тук е от
    Dec 2017

Едно време така си купувахме секции и библиотеки, обаче те се разглобяваха....

Изпратено от моят RMX3472 с помощта на Tapatalk

17. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Да уточним, 2 м широко стълбище ? Или площадката е 2 м а самото стълбище е под 1 м?

18. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012

Площадката е 2,1 м широка(стълби към площадката + стълби от площадката), като дължината и е 1.1 м. LG 83 c4 или LG 77G4.

- - - - - - - - - -

С тая количка от клипчето няма да стане, ще опре отгоре.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Избор на 39-43 инчов телевизор
    От nikol1008 във форум Телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 30-07-18, 17:56
  2. LED Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030 - Мнения и препоръки
    От firefly във форум Samsung телевизори
    Отговори: 31
    Последно: 18-05-17, 11:02
  3. Препоръки за 32" LED телевизор
    От stoil_d във форум Телевизори
    Отговори: 11
    Последно: 23-01-12, 19:46
  4. наи добрия 32 инчов телевизор
    От nedelestia във форум Телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 09-01-12, 11:16
  5. Съвет за 21 инчов CRT Телевизор
    От hristobotev във форум Телевизори
    Отговори: 18
    Последно: 31-03-09, 13:59

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе