Два ТВ Самсунг в съседни стаи
Проблемът е следният: два телевизора Самсунг в съседни стаи. Дистанционите управления на телевизорите, управляват не само телевизора за които са предназначени, но и този от съседната стая. Има ли решение на този проблем? Може ли всяко дистанционно, да управлява само телевизора за който е предназначено, без телевизора от съседната стая?
Отговор: Два ТВ Самсунг в съседни стаи
За кои модели телевизори става дума ?
Ако и двете дистанционни са bluetooth, тогава си купуваш от старите ifra-red дистанционнни.
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
За кои модели телевизори става дума ?
Ако и двете дистанционни са bluetooth, тогава си купуваш от старите ifra-red дистанционнни.
S95B и Q70D
Е то не би ли трябвало точно по блутуут да не се мешат, че се сдвояват индивидуално към всеки тв? Да не би да не са сдвоени и да си плющят по ИР и от там да идват объркванията?
Аз имам два Самсунг, на същия етаж през стая, дистанционните са почти 1:1 и не съм имал подобни проблеми. Може някой да е хванал дистанционното на единия и да го е пейрнал към другия и сега да се управляват с двете един.. знам ли .
Аз също имах два еднакви Самсунг-а в съседни стаи и не съм имал твоя проблем никога. Пробвай да сдвоиш дист. отново.