Homaticks dongle за около 70 или Box R Plus за около 130. Зависи от бюджета
Може и нещо на MI
Преглед за печат
Homaticks dongle за около 70 или Box R Plus за около 130. Зависи от бюджета
Може и нещо на MI
RockTek GX1, поддържа всички формати и е сертифициран за HBO и Netflix.
RockTek GX1 UHD Google TV 12 Box Netflix Google Certified Realtek1325 A55 Edge AI Support Dolby Atmos Vision 2T2R Android TV Box - AliExpress 44
Не бих си купил Google TV media box и не го препоръчвам. Тази ОС не става за "сериозни" дейности. Много по-орязана е като възможности, в сравнение с Android TV.
Има обява за нов (но изглежда е използван):
Медиен плейър nVIDIA Shield TV Pro, Android TV, 16GB, 3GB RAM, 4K, HDR
Тая цена за втора ръчка е абсурдна. Не знам тия с къв акъл им искат такива суми. Всеки средно грамотен човек ще може да се го поръча чисто нов и с гаранция отвън на подобни пари.
Прехвален бокс на 7 години модел с бъгове и саморестарти и някакъв измислен вентилатор който с времето се задръства и разбръмчава.Имал съм и не останах доволен.
Прехвален не бих казал. Все още държи първите места в доста класации. А факта, че все още има софтуерна поддръжка говори достатъчно. Относно вентилатора, именно за това не бих взел втора употреба. Не се знае колко е ползвано. Иначе на външен вид може да е като ново. Виж, че е старичък, така е. В тази връзка може би е добре да се тръси нещо по-ново, което да е в крак с последните тендеции.
Имал съм и му знам проблемите, сигурен съм, че не си имал, както и казваш. Това че държи челни места в класации не означава че няма куп проблеми. Говоря от личен опит с няколко чисто нови бройки.
Така е, не съм имал и допускам, че си прав. Не знам обаче какво по-добро с Android може да се вземе. Лично аз бих взел Apple, но това е друга тема.
Apple е ок, но за него няма тв приложения и Коди. Тоест има Коди но трябва да се плаща по 100 долара на година. Дефакто няма Коди ;)
ДЮН предлагаха и хибридни версии с Линукс/Андроид ТВ (моят е такъв), но не съм проучвал последните им модели. Така или иначе дори и базовите им модели не падат под 150 евро.
Dune HD AV1 4K - 79.90 € + доставка
Абсолютно безмислено да се дават над 120 - 130 според мен. Това е просто бокс.
Шилд е меко казано прехвален и много безмислен за мен. Реално 2 рам са напълно достатъчни.
Сториджа зависи. По-важен е софтуера и най-вече сертификацията. Не е нужен кой знае какъв хардуер