-
Гавра на ДАТА.БГ с БТК !
Тук няма ланове.За масовия ползвател има само Dial-up,ИСДН,кабелен/през коаксиален кабел с кбелен модем/ и АДСЛ.Ако искте вярвайте но най-доброто за мен са оказа АДСЛ интернета.
Ами от тия трите нормално адсл да е най-добре.
За лан мрежата: зависи си от доставчика. При моя доставчик повечето кабели са под земята. Най-много някой кабел да мине от единия прозорец до прозореца на горния етаж.
-
Гавра на ДАТА.БГ с БТК !
И докато ние тук си бъбрим за Интернет, ADSL, LAN и другите чудесии на съвременната цивилизация, БТК остави България без телеграми.
http://www.standartnews.com/stnews/index.htm
Сега ако старата ви леля от село Долно нанагорнище трябва да ви съобщи, че любимата ви баба се е преселила в отвъдното ще трябва да ви прати SMS или E-mail.
-
Гавра на ДАТА.БГ с БТК !
А ето нещо и от мен:
Free Orbinet: безплатен дайлъп
От 1 февруари 2005 г. стартира Free Orbinet - безплатен достъп до Интернет по телефон или ISDN във всички 27 областни града. Услугата е активирана за всички текущи Орбинет потребители. Free Orbinet осигурява и безплатен анонимен достъп с потребителско име free и парола orbinet.
Какво е Free Orbinet?
Free Orbinet Tи осигурява безплатен и безлимитен достъп до Интернет по телефон или ISDN. С Free Orbinet не заплащаш Интернет часове. Единствения ти разход е обикновеното градско обаждане до нашата локална входна точка, <font color="red">при това без увеличение на локалната тарифа.</font id="red"> Услугата получаваш във всички 27 областни града в България.
Не се сещам къде е уловката. Как така без увеличение на локалната тарифа а пък всички ще са на кяр? Ше пробвам вкъщи - получвам разпечатка на разговорите си и ще оценя...
-
Гавра на ДАТА.БГ с БТК !
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">А ето нещо и от мен:
Free Orbinet: безплатен дайлъп
Free Orbinet Tи осигурява безплатен и безлимитен достъп до Интернет по телефон или ISDN. С Free Orbinet не заплащаш Интернет часове. Единствения ти разход е обикновеното градско обаждане до нашата локална входна точка, <font color="red">при това без увеличение на локалната тарифа.</font id="red"> Услугата получаваш във всички 27 областни града в България.
<div align="right">Originally posted by sclera_bg*-*02/02/2005*:* 09:51:36</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Единствения ти разход е обикновеното градско обаждане до нашата локална входна точка
Ми тва си е чист дайл-ъп бре!
Къде е уловката... Ами там, че плащаш по 1 импулс на 3 минути и то пак на БТК :) Щото друг начин да им се обадиш - няма :)
-
Гавра на ДАТА.БГ с БТК !
Кайсо, не си прав [:D]
Може през GSMто да им звъннеш [:p]
-
Гавра на ДАТА.БГ с БТК !
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">А ето нещо и от мен:
..............
..............
Не се сещам къде е уловката. Как така без увеличение на локалната тарифа а пък всички ще са на кяр? Ше пробвам вкъщи - получвам разпечатка на разговорите си и ще оценя...
<div align="right">Originally posted by sclera_bg*-*02/02/2005*:* 09:51:36</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Мисля, че няма уловка, а добре планирана PR акция. Орбител вече има свързаност с мрежата на БТК и лиценз да предлага градски телефонни номера. След като влезе в действие "селекцията", при едни ниски цени за градските разговори (безплатни между техни абонати) и безплатен Интернет - ами доста е съблазнително нали?
http://www.orbitel.bg/bg/press/?article=41
-
Гавра на ДАТА.БГ с БТК !
Страшно съблазнителна оферта, няма що. Бих се навил ако беше 98-ма година. Сега с тия 20-30 кбита не стаа. Мерси, не, да им кажем все пак де :)
-
Гавра на ДАТА.БГ с БТК !
така хора , аз вече имам достъп до дата.бг (БTK ASDL безкрай) ама без даунлоуд
сматям че вече може да се приключи темата за гаврата:)
Едит : Грешка със даунлоуд ама както едно време - много калпав
-
Гавра на ДАТА.БГ с БТК !
<font color="maroon">Май всичко се каза по тази тема.
Затварям я и моля за в бъдеще да не ползваме обръщения от рода на тутманик, тиквеник, келеш и т.н.</font id="maroon">