търся фирма за изграждане на безжична мрежа
Здравеите
Интересувам се от фирма която може да ми изгради (цялостно - заедно с оборудването) безжична мрежа с точки. Като мрежата която съществува около ЦУМ и Шератон.
Някои може ли да ме насочи?!
Благодаря!!!
/"Мисля, че човекът е объркал и има в предвид Wi-Fi мрежа..."/
Значи както казах и по-горе реализацията (Дали ще е bluetooth или Wi-Fi)
не е от значение за мен...
Интересува ме мрежа от точки която да покрива периметър в радиус около 2 км. Начина по които ще се реализира не е от толкова голямо значение. Държа обаче да е надеждна и да може по нея да поддържа достатъчно голяма скорост. Както и краините (клиентски) устроиства да не са прекалено скъпи... това е.....
Re: търся фирма за изграждане на безжична мрежа
Za kakvi pari govorim , i transfera koito iska6 da pravi6 ?
Аз също се интересувам от подобна мрежа. Каква е стойността на оборудването? Нека някой капацитет да се изкаже! Ще е интересна тема! След година-две теа жици дето минават от блок на блок мисля че ще отпаднат по закон а шахтите на БТК са много скъпи. wifi /bt му е майката... може би ше очуди много хора, но примерно едно провинциално градче като Котел (и околните села) са на безжичен интернет от няколко години насам :Super:
Цитат:
Първоначално публикувано от popeye
Аз също се интересувам от подобна мрежа. Каква е стойността на оборудването? Нека някой капацитет да се изкаже! Ще е интересна тема! След година-две теа жици дето минават от блок на блок мисля че ще отпаднат по закон а шахтите на БТК са много скъпи. wifi /bt му е майката... може би ше очуди много хора, но примерно едно провинциално градче като Котел (и околните села) са на безжичен интернет от няколко години насам :Super:
За професионална мрежа препоръчвам CISCO системите с линукс.Лично аз съм си направил домашна и шарвам към други на около 200м.Колко ще струва?Зависи какво искате да правите,условията при,които се прави мрежата и т.н.Ако някой има намерения да ми пише.Темата е твърде обхватна и се нуждае от разясняването на различни детайли.Не е само да включиш акцес пойнта и няколко карти:)