Някой има ли впечатления от Unitek SP-1200A Home Theatre 5.1 Speakers
Unitek SP-1200A Home Theatre 5.1 Speakers+remote control , Power Output: 80W+25W*5, -
за цена от около 100 $ изглеждат добре....
ще съм благодарен, ако някой сподели впечатления за тази система активни колони...трябва ми някакво аудио за двд плейъра
(странното е, че на сайта на производителя ги няма.... :081: :undecided:)
Re: Някой има ли впечатления от Unitek SP-1200A Home Theatre 5.1 Speakers
Не че мога да открия сайта на производителя, но ти какво точно очакваш от компютърни колонки с незнаен произход??
Ако съм прав, съдейки по цената, че са без декодери, тоест чисти активни колонки, за тези пари ти предлагам съвсем сериозно да размислиш за един комплект на Креатив ... поне там качеството е ясно. (моя опит е с 5200 - колоните са си трепач, вдигат аларма колкото ти душа иска, звука е качествен...)
хе хе Creative! По добре унитек! www.unitek.cn ! Обаче има по рулезната марка www.microlab.com.cn работят с vifa и Dynaaudio говорители!
Цитат:
Първоначално публикувано от xenohack
кой ги продава в София?
Цитат:
Ми като са толкова добри давай смело, що питаш ...
Ама да ти кажа по мойта логика как звучи ... когато един продукт го няма в сайта/каталога на фирмата производител - нормално в случай на сериозна фирма, той е предназначен за регионален пазар с определени изисквания. Когато производителя е китайски и в китай, значи че някъде има уловка ... моето предположение - или модел от преди година и повече (примерно) с почистване на залежали складови наличности, което ми се струва леко съмнително, или специална поръчка за вносителя на конкретния пазар - в случая Българския пазар ... с други думи поръчка звучаща така : "Много ни харесва продукт с модел номер ... и бихме имали интерес да закупим количество 2, 20 футови контейнера от него, но цената от 45$ на бройка не ни устройва - какво можете да ни предложите за 15$?" и се появява моделче 1200А
Прави си изводите сам и късмет с колонките ... пък през това време аз ще се самоизтезавам с гнусните креативки
Цитат:
Слушайте разбирача!!! :yahoo:
Сега сериозно: Няма да споря дали Creative са най-добрите на пазара на компютърните колони, но определено са ИМЕ и продуктите им са качествени. За около $100 има прилични модели, които, според мен, нямат конкуренция.
Microlab ги има вече и на BG пазара, ако отдидеш във Виртуална зона ще можеш и да ги чуеш на живо преди да избереш
CREATIVE до 200$ хубав няма! Роби на Марки!
Нищо на което отгоре пише Unitek неструва.......
http://www.microlab.com.cn/en/product/av/pro%20av.htm
като ги гледам и се сетих за балканаудиооо :).... леко баце леко ;)