Re:Denon 1912 и MA BX 5.1
Има смисъл постепенното изграждане на система! При всички случаи, като я завършиш, ще имаш нещо много по-добро, отколкото малките фокали, които иначе за парите си са добре. Освен това Денон с Монитор Аудио си пасват много добре. Тази комбинация, която обмисляш има къде да се чуе в София. Може да помислиш единствено дали вместо суба, който върви със системата да вземеш суб от специализирана марка, например Rel.
При бюджетът, който сте отделил си заслужава да помислите за вариант колони по поръчка т.е. да ви направят тонколоните по параметрите на усилвателя и особеностите на интериора. Това на практика е и най-доброто решение, особено във вашия случай!
Цитат:
Първоначално публикувано от CP
Има смисъл постепенното изграждане на система! При всички случаи, като я завършиш, ще имаш нещо много по-добро, отколкото малките фокали, които иначе за парите си са добре. Освен това Денон с Монитор Аудио си пасват много добре. Тази комбинация, която обмисляш има къде да се чуе в София. Може да помислиш единствено дали вместо суба, който върви със системата да вземеш суб от специализирана марка, например Rel.
А към кой модел на Rel да се ориентирам
Ами например REL T5, въпреки че е 8 инчов вероятно ще бъде достатъчен за това помещение. Жалко че май по-горния модел REL T7 го няма в момента в България - аз бих взел него. А старият модел, отговарящ на Т7 - Т2 се изчерпа.
Но и със субуфера на Monitor Audio пак си свири добре - чувал съм ги тези колони с него. Но ако не си ги чул - направи го, всичко е индивидуално, може пък на теб нещо да не ти хареса.
А дали ще е проблем ако боядисам колоните, че да ми паснат цветово? Ще се наруши ли акустиката или друго нещо? Искам да са черен лак.
И аз подкрепям колегата CP да си вземеш субуфер на друга марка.Аз се чудех за REL или Vlodyne и се спрях на второто.Но ти може да си харесаш REL,тъй че чуй ги и прецени кое повече ти харесва.Но си мисля,че ще ти харесат повече от суба от тази серия ма МА.