Отговор: Помощ при избора на тонколони
Цитат:
Първоначално публикувано от
volverine
Q300 са много добри, но са капризни на тема източник......
Хайде да не си говорим наизуст. KEF Q300 са много лесни за захранване и не изискват прекалено много енергия, за да бъдат задвижени както трябва. От друга страна тези колони са достатъчно детайлни и разкриват възможностите и недостатъците на усилвателя, с който са свързани. Най-малко от всичко са капризни. Но ... отново всичко опира до лични предпочитания, така че най-сигурният начин за избор е преслушване.
Не съм казал, че са трудни за захранване, просто твърдя, че са хубави ОТ и искат подобаваща техника :)
помогнете с мнения и съвети Dali Zensor 7 | Тонколони Dali | Avitel Kipsch RF 52II Тонколони
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...a-JBL-ES-80-BK
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...USTICS-A360-WH
Макар напоследния линк,на БА снимката да е подвеждаща(нз. със умисал ли е на по-ниския клас А250) и понеже няма от къде да ги чуя,ако има от Шумен с някои от изброените да помогне с прослушване, а и няма да откажа ако налее и по ракийка :D Благодаря ви!!!
Здравейте. Моля за малко съдействие. Наскоро брат ми ми подари Bang&Olufsen Beomaster 2400. Сега имам нужда от съдействие и препоръка какви колони да си взема. Не търся нещо чисто ново и ми се ще да не отделям повече от 300-350 лв за тях. Да уточня - не търся конкретно предложение за марка (ест. и то е полезно), а по-скоро какви параметри да имат колоните. Благодаря на тези, които отговорят.
Цитат:
big bang
Слушал съм JBL и BA на вързани на усилвател Marantz, на мене както и споменах на ЛС ми допаднаха повече BA.
Намерих магазин във Варна. Имат някой модели в наличност - Dali Zensor, PSB, Mordaunt short, Boston acoustics, Klipsh, Monitor audio и други. Имат и зала, където могат да се прослушат. Могат, предполагам, да доставят и друго, което нямат в наличност. Към момента нямат Интернет адрес. Сайтът им е в разработка или поне така казаха.
Колега фирмата Eurovision ли се казва или друго. Би ли казал на кой адрес се намира магазина?
Цитат:
volverine
Колега фирмата Eurovision ли се казва или друго. Би ли казал на кой адрес се намира магазина?
Фирмата е avelectronics. Сайтът им ще има същото име като тръгне. Адресът е Варна, ул. "Васил Друмев" 21. Магазинът не е голям и залата за прослушване е всъщност една стая около 3 на 4м. или нещо такова, но поне е място, където можеш да видиш и чуеш някой модели, че София е далече за някой градове.
----------------------------
Мисля, че е възможно да е фирма Кармел или да имат нещо общо, защото на визитката, която ми дадоха сега виждам задраскан интернет адрес, който разчитам именно като "carmel".