Отговор: избор на субуфер
Поръчах XTZ 12.17 EDGE-благодаря за насоките.Доставката е 80 евро,не знам как са ти го докарали за 40.Ще се слуша в 20м2 с бронзовата серия/бронз 2 предни,център и съраунди бронз1/на денон 3600.Още не съм взел бронза и се колебаех между него и Дали зенсор система,не съм ги чувал и двете, но ми излизат на една цена.Ако някой ги е чувал и двете моля за насоки.
Слушане "на живо" трябва да предприемеш
Например: на мен лично Zensor (модела е спрян от производство/последни налични бройки) ми звучи по-добре от Bronze 2. При други е обратното.В този бюджет разгледай: Q Acoustics, (3030i), Elac Debut ( Debut 6.2)
Все пак един жокер, който слушаш на мониторни/неутрални слушалки:
Dali Zensor 3 Bookshelf Speakers Sound Demo, Rock
Monitor Audio Bronze 2 Bookshelf Speakers Sound Demo, Rock
Monitor Audio Bronze 2 Bookshelf Speakers Sound Demo, Pop
Dali Zensor 3 Bookshelf Speakers Sound Demo, Pop
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
Първоначално публикувано от
sotneron
Поръчах XTZ 12.17 EDGE-благодаря за насоките.Доставката е 80 евро,не знам как са ти го докарали за 40.Ще се слуша в 20м2 с бронзовата серия/бронз 2 предни,център и съраунди бронз1/на денон 3600.Още не съм взел бронза и се колебаех между него и Дали зенсор система,не съм ги чувал и двете, но ми излизат на една цена.Ако някой ги е чувал и двете моля за насоки.
Поздравления за избора! :) Сигурен съм, че няма да съжаляваш. Съседите ти обаче... :)
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=33935&stc=1
Сега видях, че моята е била 40 без ДДС. И сега е толкова. 50 евро. Моят е 10.17. Разликата в теглото е почти 10кг, затова твоят е с 30 евро отгоре.
Така или иначе заради намалението в момента, си платил малко повече, отколкото аз платих за Edge 10.17. :)
Накрая ще се окажеш в ситуация, в която субвуферът ти е по-висок клас от озвучителните тела. :)
И да не забравиш да споделиш мнение след като го сложиш.