От коя страна на стъклопакета се поставя К- стъклото?
Здравейте , интересува ме от коя страна на стъклопакета се поставя К стъклото?
Ясно е , че нанесения слой е вътре в пакета но на кое стъкло е поставен на външното или на вътрешното стъкло?
Четох но никъде не намерих смислен отговор.
Питам защото двата ми стъклопакета са поставени различно.От едната страна на стъклопакета има лепенка на фирмата която го е направила и на единия е отвънка а на другия отвътре и вътре в стъклопакета има телефон на фирмата която прави дограмата ама при това поставяне на единия пакет се пада на обратно. Т.е -> лепенка и телефон навътре и лепенка и телефон навънка.
Re:От коя страна на стъклопакета се поставя К- стъклото?
И значи от коя страна трябва да е К-стъклото, от вътрешната ли? То стъклопакета като е направен един път... добре че може да се върти :)
Покритието трябва да е вътре в стъклопакета - върху вътрешното за стаята стъкло.
Цитат:
Първоначално публикувано от nothing_hill
Каар е прав :)
браво, след 2 години ;)
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
браво, след 2 години ;)
човека се е регистрирал заради рекламата :))
важното е че съм се включил пък и било то след 100 години :D :blob :ole
Nothing hill, ти ми връщаш.вярата в спамерите човече. :)
Обикновенно процедурата е регистрация, мнение, аз трия от мнението рекламната част и дотам... А ти, върнал си се, че даже си и отговорил. Огледай форума, може пък да ти стане приятно да участваш и в бъдеще заради самото участие, а не заради СЕО-то. Стискам палци.
Като е побутнато - а това ново 4 сезонно стъкло как трябва да се монтира и отвътрешната или външната страна
отвън за разлика от к-а то което е вътрешното стъкло.
Междо другото Крис CEO e Chief Executive Officer :) малко встрани от SEO :) и да включвам се понеже ми е интересно и не ми пречи, ако мога да помогна на някой :)