Троен стъклопакет за 4 камерен 60 мм PVC профил
Здравейте,имам такъв въпрос,дограмата ми е кафява Viva Plast ,4 камерна със 60 мм ширина на профила и стандартен 24 мм двоен стъклопакет със Б/Б стъкла.Конденза зимата и загубите са огромни.Искам да сменя пакета с по добър,но се интересувам възможно ли е чрез други стъклодържачи да се сложи троен 32 мм стъклопакет.И ако не може ,има ли смисъл от троен пакет 24 мм , 4-6-4-6-4
Отговор: Троен стъклопакет за 4 камерен 60 мм PVC профил
ще ти прави конденз по профила.
държачите е най-добре на място. може армировката да не издържи троен - може да пробвате да смените на някой неотваряем че поне да може да го носи.
елки за стъклата има из нета посмятай и прецени сам.
Значи всички прозорци които са по големи ,са неотваряеми.Единствено 3 те врати за терасите се отварят,така че не смятам че е проблем носенето.по скоро въпроса е дали има такива държачи за Вива Пласт ,чрез които да стане 32 мм троен пакет.В момента конденз по профила няма,само доста по стъклопакета.Влагата я държа в норми,около 55-57 % с влагоуловител ,но пак когато е минус 5 навън,има по един пръст конденз отдолу по пакета.Цената за тройния толкова не ме притеснява,стига да стане и без това ще ми е по добре да е по добра шумоизолацията.
премери крепа колко мм е,ако е 16мм няма да стане номера
нямат в каталога си по-малък държач, но не значи че няма да стане от някоя друга марка. но това най лесно някой на място да пробваш.