Резултати от 1 до 8 от общо 8

Черен списък на хостинг доставчици

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. DAK
    DAK е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Jun 2005
    Мнения
    22
    #1

    Черен списък на хостинг доставчици

    Мисля, че тук е мястото да създадем черен списък на хостихг провайдъри, които предлагат некачествени услуги, за да има по-малко "опарени" от самозвани и неразбиращи фирми.
    Аз вече се опарих от такава уж доста известна и уж реномирана фирма а именно - БГ Регистър - http://bgregister.org, http://icq.bg
    Ежедневно засичах проблеми със техния сървър, като например от 7 сутринта до 9 сътринта имаха около 5-6 спирания. Грешки от типа : MySQL cannot conect to the ...., Server Error, невъзможност да се отвори страница и т.н. могат да се наблюдават ежедневно и по няколко пъти на ден. FTP сървърът им никога не е успявал да направи трансфер на файловете на цял сайт без да прекъсне връзката поне 2 пъти. От поддръжката ми обясниха, че проблема не е при тях ... ??? на което последва моят въпрос дали моят браузър сам генерира тези съобщения за грешки ? (ако е така това ще е наистина тема за куриози). След така зададен въпрос човекът от поддръжката просто остави телефона до себе си, чувам го как си щтрака по клавиатурата, но не продължи разговора с мен. След 3 месеца ежедневни обаждания по GSM-и за да оправят проблема ми казаха, че са взели решение, че не могат да поддържат в работно състояние сайта на фирмата ни и ни предложиха да си потърсим друг хостинг провайдър като те щели да ни възстановят оставащата сума, която сме платили. Това и направихме, но сумата вече втора седмица не могат да решат колко трябва да ни върнат и как ще ни я върнат. За този период поне 5 пъти съм се обаждал с искане да ни бъде предоставена тази информация. Служителите на БГ Регистър си записат телефони и поща и обещават до 2 часа да ми пратят информация. И така вече 2 седмици ....
    Трябва да отбележа, че в тестовия период от 15 дни, които предлагат, тези проблеми бяха рядко явление.

    НЕ ПОЛЗВАЙТЕ bgregister.org или icq.bg за хостинг услуги ако искате Вашият сайт да работи нормално !

  2.  
     
  3. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002
    Мнения
    2,793
    #2

    Re: Черен списък на хостинг доставчици

    Аз пък не мога да разбера каква поддръжка очакваш при такива цени...

  4. Member
    Тук е от
    Nov 2006
    Мнения
    293
    #3

    Re: Черен списък на хостинг доставчици

    tophost.bg мнения ?

  5. DAK
    DAK е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Jun 2005
    Мнения
    22
    #4

    Re: Черен списък на хостинг доставчици

    След проблема с icq.bg прехвърлих сайта на tophost.bg Предлагат 3 месеца безплатно за тест на план бронз. За сега нямам никакви забележки. Работи перфектно.

    Slero, мисля, че след като предлагат нещо и искат пари за това аз съм в правото си да очаквам поне това, което казват и пишат за предлаганата услуга да е вярно. имали 97% uptime ... дръжки имат.
    На tophost.bg цените не са много по-различни, но няма проблеми ... Значи не е до цени, нали ?

  6. Novice
    Тук е от
    Sep 2012
    Мнения
    1
    #5

    Re:Черен списък на хостинг доставчици

    Здравейте,
    Искам да споделя своето възмущение от фирма Алина - Дизайн http://www.alinadesign.net/?href=about&lang=bg, предлагаща услуги в областта на Web дизайна, която не проявява дължимото отношение на клиентите си и некоректно подава информация за предлаганите от тях услуги. Внимание! Очаквайте от г-жа Нели /вероятния шеф/ да прехвърли отговорността за несвършена работа на вас. Ако сте платили пререгистрацията си на хост и домейн в "много краен срок", това не пречи сайта ви да изчезне от интернет пространството за неопределен срок и пак вие да сте виновни.

  7. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001
    Мнения
    17,616
    #6

    Re:Черен списък на хостинг доставчици

    добре де, не разбирам как може да се обвързвате с разни смешници, познати или непознати, след като абсолютните доайени суперхостинг.бг взимат жълти стотинки на година и при тях не съм забелязал и 1 секунда проблем от какъвто и да било род!?

  8.  
     
  9. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София
    Мнения
    13,807
    #7

    Re:Черен списък на хостинг доставчици

    На мен тоя пост на друго ми мирише. Сигурно ще се появи и по други форуми. Май някой са го наритали и сега се жалва по форумите. Да не говорим, че темата е хванала мухъл от 5 години!

  10. Moderator Аватара на periel
    Тук е от
    Jun 2006
    Мнения
    409
    #8

    Re:Черен списък на хостинг доставчици

    Цитат Първоначално публикувано от Lupus
    На мен тоя пост на друго ми мирише. Сигурно ще се появи и по други форуми. Май някой са го наритали и сега се жалва по форумите.
    Наистина го видях и в друг форум. Изобщо не е обяснено с какво точно са излъгани, и защо трябва някои да им плаща за хостинга и домейна вместо тях.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Черен списък на фирми монтиращи климатици
    От krassyo във форум Черен списък
    Отговори: 46
    Последно: 11-11-22, 12:27
  2. Черен списък на хранителни продукти
    От Cko във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 8
    Последно: 28-01-09, 09:02
  3. Списък с ЛАН НЕТ доставчици
    От FIFA във форум Мрежи
    Отговори: 2
    Последно: 04-03-04, 20:33

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе