-
пак проблем с mambo
след като инсталацията на мамбо изтеглих модул + компонент за phpbb ,но нещаата не станаха т.к. ми тряба злиб.изтеглих въпросния злиб след което го инсталирах но даде следния проблем:
E:FoxServwwwmamboadministratorcomponentscom_forumadmin.forum.php on line 14
Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: pclzip in E:FoxServwwwmamboadministratorcomponentscom_forumadmin.forum.php on line 18
пробвах още няколко варианта да инсталирам форума направо в com_forum но пак пожънах неуспех.Помогнете.Гледах предишни мнения но не ми свърщиха работа.В друг форум имаше линк към тук че е помогнато на някой но седеше само заглажието отговори липсваха :)
-
пак проблем с mambo
В момента преинсталирам мамбо защото даде "малко" проблеми :)и се вгледах че още в началото пише:
- zlib compression support Unavailable :)
-
пак проблем с mambo
Хей симпатяги, стига се мъчете с утрепани инсталации...
Най-доброто PHP развойно средство за Уиндоус е APPSERV:
качва всичко което е нужно за да работят всички CMS:
http://sourceforge.net/project/showf...group_id=37459
инсталира се с няколко клика на next ,а по-горе в страницата има адд-они, които тръгват от въздуха:
appserv-AddOns-MamboV4.5.1a.exe
appserv-AddOns-osCommerce2.2.exe
appserv-AddOns-phpBB2.0.10.exe
appserv-AddOns-PHP-Nuke-7.4.exe
стига с тоя ZLIB че ме заболя главата :)))
-
пак проблем с mambo
То хубаво AppServ обаче при него апачето не ми работи :(
Преинсталирах уиндоус ама пак ... Има ли алтернатива?
-
пак проблем с mambo
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">То хубаво AppServ обаче при него апачето не ми работи :(
Преинсталирах уиндоус ама пак ... Има ли алтернатива?
<div align="right">Originally posted by pSyCh0*-*12/04/2005*:* 19:51:40</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Можеш да опиташ с XAMPP (напр. от http://www.apachefriends.org/en/xampp-windows.html)