-   Имам едно питане  Някой може ли да ми свали и запише на двд-  та следните неща :

-Visual Studio 2005 , ako moje da ne e beta versiq i da ima

SQL server i MSDN kym paketa. Toj e golqm nqkyde kym 3,5 GB

-Adobe Photoshop CS2 V9.0

-Adobe Premiere Pro 1.5

-Suse Linux 9.3 DVD Edition 32Bit

-Adobe Photoshop CS2 Total Training Video Workshop

-MacMillan English Dictionary

-Ulead Video Studio 9

-Windows XP M 156

-Corel Draw Graphics Suite 12

-Microsoft Small.Business

Accounting.2006.Beta.2.internal-brick

-Borland Delphi 2005

-Microsoft.Windows.Server.2003

Enterprise.Edition.with.SP1.VOL-ZWTiSO

-Microsoft.Windows.XP.Professional.x64.Edition.PROPER.REPACK-EcHoS

Така ...

Само това е което искам.

Който е заинтересован да ми пише на майла за цената и как ще може да ми ги прати.

info@photoshopbg.com

10х от сега.

-   Имам едно питане  В тия разлъчни времена...искаш странни неща :-).

"...Капитанът на пиратите се изплю в лицето на своя противник, покатери се на перилата, ритна Хоукмун, който се опитваше да го спре и скочи зад борда.

Примката на шията му се стегна, мачтата изскърца заплашително и тялото на капитан Шагаров се люшна дивашки напред-назад. Само след миг той бе мъртъв, с прекършен врат."

-   Имам едно питане  --OFF

извиявай ако разводнявам темата, но на мен лично, този лист ми изглежда малко ... нагъл. Софтуер за сумарно шест-цифрена сума, ти даваш няколко лева, при това публично. Мисля, че е по-удачно да се пробваш дискретно с DC++ или някое друго p2p ( с риск да отнеме цифра време ). Успех все пак в начинанието.

-   Имам едно питане  В най - близкото управление на полицията ще те разберат правилно:))

Търси НСБОП - там ги обичат тия програмки - ще ти ги запишат за цял живот...........

Няма забрава, брато - помнят!

[xx(][:P]

-   Имам едно питане  Гледайте сега пичове ...

като неможете да намерите работите които искам ок. Недейте да flood - ите форума :)

Слабо ме интересува, че всичко това струва дори и милион. Аз го искам за 20, 30 лева.

Който може да го запише да ми пише на майла.