Re: Проста HTML (?) форма
Благодаря на @Pa3KaTaH, но на мен ми беше нужно нещо друго. Освен да праща feedback ми е нужно да е попълнена преди това една форма и да ми се праща на mail, който аз задам, да го праща във вид на някакъв документ. Това ми беше въпроса
Във вид на какъв документ? HTML? PDF? Нещо не чаткам...
Цитат:
Първоначално публикувано от Ско
Във вид на какъв документ? HTML? PDF? Нещо не чаткам...
Няма значение. Няма значение и начинът зн изпълнение. Просто трябда от едната страна човекът да попълни един формуляр и някой друг да го получи - но както го е попълнил преди това другия - с абличките, картинките и всичко останало. Предполагам един PDF би свършил добра работа, но вече вие ще кажете - аз не разбирам.
Благодаря
Демек както визуално изглежда формата, която вижда изпращащият, по същият начин трябва да изгелжда и мейлът, който вижда получателят. В този случай май няма да бъде съвсем простичка формата... поне аз съм пас за съжаление.
Цитат:
Първоначално публикувано от Ско
Демек както визуално изглежда формата, която вижда изпращащият, по същият начин трябва да изгелжда и мейлът, който вижда получателят. В този случай май няма да бъде съвсем простичка формата... поне аз съм пас за съжаление.
Точно това имах в предвид. Благодаря инъче за заинтересоваността поне @Cko
Пак е елементарно :)
http://tinymce.moxiecode.com/
Слагаш си това нещо на формата и си генерира HTML - може да се оформя текст, да се слагат картинки и т.н. :)
Недко, имаш ли поне някакви познания в тази работа ?
Ако нямаш представа - по добре помоли някой да ти го направи - сам само ще си загубиш времето и нервите ;)
Цитат:
Първоначално публикувано от Pa3KaTaH
Абе не е съвсем елементарно... наистина е добро, но си иска играчка, докато го настроиш както трябва (да не генерира излишен код, особено при paste на съдържание от web страници и примерно winword)
Slero, има си функция Paste From Word ;)
Отделно човека явно няма представа какво точно иска, камо ли как да го направи, а какво остава за генерирането на чист код ;)
@Nedko в php.net или Google търси Form Processing
Има обяснено всичко което ти е необходимо ;)