-
PHP NUKE хостинг
Дано не поствам в грешен раздел , ако е така , моля админите и модераторите да ме извинят.Някой може ли да ми каже съществува ли безплатен php nuke хостинг ,който да поддържа български език(става въпрос за регистрация и директно администриране на инсталиран php nuke - за хора които не разбират как да си го инсталират сами или пък нямат желание).Благодаря предварително за мненията. В :Google: не попаднах на такъв сайт.
-
Re: PHP NUKE хостинг
Не те съветвам да ползваш безплатен хостинг. Достатъчно евтини хостинги (2-3 лв на месец) има, за да си губи човек времето с безплатните и то точно за портална система. Ще си играеш да вкарваш данни, да настройваш и по едно време ще ти искат я пари за продължаване, я няма да имаш достъп да базата си данни ако не платиш.
-
ОК , в такъв случай , идея за платен , който да поддържа български език ?
-
Мързи те да питаш Google?
Всички български доставчици (а и не само те) поддържат кирилицата. Стига да си настроиш нещата правилно.
Щото дори доставчика да предлага инсталиран пакет, пак ще ти се наложи да четеш, само с 2 кликания на мишката няма да можеш да пуснеш сайт, повярвай.
Самата инсталация се свежда до сваляне на PHP NUKE (не знам защо баш него си избрал), разархивирането му, и последващо качване на сайта. От там насетне само следваш инструкциите и инсталацията става за няма и 5 мин.
Е, после ще има голяма игра с настройките, но това никой не може да ти го спести.
И както започнах, така да завърша- www.google.com все още е безплатен, използвай го.