Flash презентация - как !?
Здравейте на всички,
налагами се да направя една презентация, но не искам да използвам баналния Power Point.
Бихте ли ми препоръчали програма с която да изготвя една презентация. Търсих и намерих много програми , но за момента нищо не ми върши работа.
Трябва ми програма която да прави Flash презентация с ефекти между слайдовете ( може и да не не е flash , но не ми е известен др начин) и най-вече презентацията да може да се прожектира в режим Full screen. Просто трябва да подредя няколко качествени снимки с ефекти между тях и да мога да я прожектирам на голям монитор или LCD TV. Ще се радвам ако споделите мнение какво използвате.
Поздрави и предварително благодаря.
Re:Flash презентация - как !?
Power Point може изключително много неща, особенно версия 2007 и с малко играчка и ровене из менютата резултатите ще са впечатляващи...Flash е уж 'по-мощен' но мисля че ще отнеме доста повече време да стигнеш до задоволяващ резултат.
За Flash-изми конткретно може да пробваш Swish (но и там ще ти трябва известно време за да резбереш кое как става).
Аз ползвам само Power Point. Работи се лесно с него. Не е необходимо да си го учиш преди това. Просто нещата се получават от първия път. Има open office. Ако искаш него позлвай, но хората са копирали от power point. С Флаша сигурно бая ще си играеш докато се научиш. Определено това не е решение.
Порових се из гугъл и намерих разни адон-ни
http://www.masternewmedia.org/powerp...version_tools/
ако някой още се интересува иначе с Swish бях забравил , че им вградени ефекти и работата е изключително лека. Поздрави и Благодаря ва всички за отговорите
А чрез swish има възможност за експорт в .exe и с флаш плеър си го подкарвам на фул скрйн.
Поздрави :god
cyberson първо ти трябва powerpoint или Open Office, правиш си презентация.
След това я качваш на slideshare.net и ще се конвертира автоматично във флаш.