-
PHP под Apache ?
Инсталирах PHP (версия последна) като модул под Apache, ОС Linux Slackware. Като че ли всичко работи, но не както трябва. Имам усещането, че "променливата не се предава" коректно. Ако искате да разберете кое ме смущава, отворете http://www.elena.bg/newdesign и имайте предвид, че всичко е в много работен вариант - искам да тръгне навигацията и тогава ще го "ошаря" с картинки и т.н. Между другото, на локална система с PHP Triad нещата са О.К. Any ideas ?[:-banghead]
-
PHP под Apache ?
Всички страници ли си качил? Защото ако си качил всички наистина някои не се отварят както трябва,
но ако не си качил цялата информация всичко ми изглежда ok. Просто някои раздели са празни, а там,
където има нещо винаги си се отваря както трябва.
-
PHP под Apache ?
Slero вземи отвори PHP-sourcе какво да му гледаме така?
И защо за нещо толкова елементарно си се заровил със скриптове !?! Само да отежняваш сайта с динамично съдържание?
-
PHP под Apache ?
ОК, приятели, благодаря, че сте се заинтересували от проблема. Изходът е намерен: в php.ini зададох "register_globals = On", и това е от вечерта на 27.12 - така че вие сте видели нещата така, както трябва да изглеждат в действителност.
-
PHP под Apache ?
По-добре не слагай register_globals = ON , защото от това ти куца сигурността. променливите се предават в масивите $_POST['ime_na_promenliva'], $_GET['ime_na_promenliva'], и т.н.